Το Off-White X Air Jordan 4 “Sail” είναι η πιο δημοφιλής κυκλοφορία αυτού του Σαββατοκύριακου


εκτός αν ζείτε κάτω από ένα βράχο τους τελευταίους μήνες, θα καταλάβατε ότι ο έντονα αναμενόμενος λευκός X Air Η Ιορδανία 4 “Sail” τελικά απελευθερώνεται. Πολύ πρώτα αποκάλυψαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης ομιλίας του Virgil Abloh στο MCA Chicago το περασμένο καλοκαίρι, μην παραλείπετε να θυμηθείτε να αστυνομεύουν όταν μειώθηκαν τελικά αυτό το Σαββατοκύριακο στις 25 Ιουλίου!

Μια λεπτή αλλά εντυπωσιακή χειρολαβή υπογραφή του Off-White αποικοδομούσε την αισθητική, το “πανί” πηγαίνει τελείως πίσω στα βασικά στοιχεία με έναν καθαρό συνδυασμό κρέμας που παρήγαγε τους καλοκαιρινούς μήνες. Κατασκευασμένο από ένα τραγανό συνδυασμό δερμάτινων καθώς και σουέτ, οι όρμως, οι ελαστικές πτυχές λειτουργούν επίσης κατά μήκος του συστήματος κορδονιών, καθώς και το σήμα τακουνιών για πρόσθετο βάθος που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια.

Εικόνα μέσω αγαθών σταδίου

Εικόνα μέσω αγαθών σταδίου

Εικόνα μέσω αγαθών σταδίου
Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτό το Air Jordan 4 χωρίς να συζητήσετε την τεχνική κλιπ, καθώς και το αναφερόμενο κείμενο που κοσμεί τα κορδόνια καθώς και τη μεσαία σόλα Nike Air. Επίσης, για πρώτη φορά, θα ανακαλύψετε μια κρέμα φερμουάρ-tie που συνδέει ό, τι επάνω τακτοποιημένα, οριστικοποιώντας το μινιμαλιστικό στυλ που όλοι μας καταλαβαίνουν καθώς και αγάπη.

Η μέθοδος μας αυτό το Σαββατοκύριακο στις 25 Ιουλίου, το Off-White X Nike Air Jordan 4 “Sail” είναι ένας ορισμένος αστυνομικός για κάθε είδους συλλογή, οπότε αν θέλετε ένα ζευγάρι, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιθεωρήσει το πώς ακριβώς ο αστυνομικός Οδηγός καλύτερος τώρα! Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτό το collab, καθώς και στις Associated News, η Union La X Air Jordan 4 SP έχει τελικά μια ημερομηνία κυκλοφορίας!

Εικόνα μέσω αγαθών σταδίου

Εικόνα μέσω αγαθών σταδίου

Εικόνα μέσω αγαθών σταδίου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *