Τα φάσματα Puma Thunder έχουν χτυπήσει τις πωλήσεις … Πιάσε το ενώ είναι ακόμα διαθέσιμο!


Όταν το Puma Thunder Spectra έπληξε πολύ πρώτα ράφια τον Οκτώβριο, όλοι καθώς και ο σκύλος τους επιθυμούσαν ένα ζευγάρι. Στην πραγματικότητα, μερικοί από εσάς πληρώσατε ακόμη και μεταπώληση για να τα πάρετε στη συλλογή σας, καθώς και ειλικρινά δεν σας κατηγορούμε! Πτώση τιμής στα στυλ της δεκαετίας του ’90, καθώς και συνεργασίες από τον αείμνηστο Alexander McQueen, πιο συγκεκριμένα, τον δρομέα Tech Puma MCQ του 2005, το πολυπόθητο χοντρό πάνινο παπούτσι έχει τώρα χτυπήσει τις πωλήσεις!

Ανεξάρτητα από το αθλήματα και τη μόδα για να παράγει ένα πάνινο παπούτσι που δεν είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο στην αγορά, το Thunder Spectra διαθέτει ένα χυτευμένο σύστημα TPU το οποίο προσφέρει επιπλέον δομή καθώς και υποστήριξη. Βαμμένο σε μια πολύχρωμη παλέτα, premium ταιριάζει μαζί καθώς και nubuck φόρεμα το παπούτσι, ενώ μια παχιά midsole του Imeva κάθεται κάτω από τα πόδια για πρόσθετη άνεση καθώς και ατελείωτη μαξιλάρι.

Για πώληση τώρα στο Foot Locker UK, το Puma Thunder Spectra είναι ένας μπάτσος! Ας καταλάβουμε αν προσθέσετε ένα ζευγάρι στην περιστροφή σας και φροντίστε να κατεβάσετε δωρεάν την επίσημη εφαρμογή προμηθευτή SOLE τώρα! Στις σχετικές ειδήσεις, η Puma χειρίζεται το Nike Adapt BB με τη νοημοσύνη του σχήματος.

Εάν πιστεύετε ότι θα καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Puma, φροντίστε να επιθεωρήσετε το τελευταίο εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *