Θα μπορούσε αυτό να είναι το επόμενο Yeezy 700 V2 Colourway;!


Συμμετέχοντας με την απελευθέρωση του Yeezy 700 V2 ‘Tephra’, τώρα θα ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που μπορεί να είναι το επόμενο Yeezy 700 V2 Colourway! Σύμφωνα με τα πάνινα παπούτσια @ovrnundrshp, το «μπλε νερό» μπορεί να είναι στη μέθοδο εξαιρετικά σύντομα.

Βαμμένο σε μια πολύ ιδιαίτερη γκρι καθώς και μπλε παλέτα χρωμάτων, το «μπλε νερό» διαθέτει ένα ανώτερο ανώτερο από το Ultra Luxe Leather, Buttery Smooth Suede, καθώς και πολύ αναπνεύσιμο πλέγμα. Η τεράστια σόλα αφρού είναι άγγιξε με ανοιχτές μπλε τόνους, καθώς και ένα πολύ πιο ζωντανό χρώμα εμφανίζεται στην εξωτερική σόλα από καουτσούκ. Φυσικά, δεν θα ήταν 700 σιλουέτα χωρίς βελτίωση της τεχνολογίας, η οποία προμηθεύει τους χρήστες με άνεση όπως τίποτα άλλο εκεί έξω.

Το αν το Yeezy 700 V2 ‘Blue Water’ είναι νόμιμο ή απλά μια μακρά παραμονή για να το δει, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Θα ήθελα ο αστυνομικός αυτό το χρώμα; Πρέπει το Kanye West Sluggish λίγο; Ας καταλάβουμε τις σκέψεις σας, καθώς και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Adidas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *