Ένα άλλο Nike Air Force 1 “Nai-Ke” είναι ακριβώς εδώ για να φέρει θετικά vibes


Το AF1 ήταν γύρω από το γεγονός ότι το 1982, ωστόσο, ακόμη και μετά από σαράντα χρόνια εξακολουθούμε να παίρνουμε εκστατικά κάθε φορά που ένα νέο ανακοινώνεται, καθώς και αυτό Μπορεί σίγουρα να δηλωθεί για την επερχόμενη Nike Air Force 1 “Nai-Ke Blue”. Μέρος της αναβίωσης της σειράς “The One Line”, αυτή η χρωματιστή αποκαλύφθηκε λίγες μόνο εβδομάδες μετά το “πανί”, καθώς και αν είμαστε ειλικρινείς, μας αρέσει πολύ περισσότερο.

Δίνοντας μας μερικά σοβαρά sashiko vibes, το “nai-ke” είναι πραγματικά ένα νεύμα πίσω στη δεκαετία του ’80 όταν η Nike εξακολουθούσε να δημιουργεί παπούτσια στην Κίνα. Διαθέτοντας μια μπλε παλέτα χρωμάτων, ενώ φαίνεται σαν denim είναι πραγματικά ένα εξαιρετικά εύπλαστο σουέτ που είναι μαλακό καθώς και ομαλό στην αφή. Η λευκή ραφή αντίθεσης τρέχει σε ολόκληρο το άνω μέρος για μια αισθητική Sartorial, ενώ ένα λεπτό swoosh πυροβολεί στα πλευρικά και μεσαία πλαϊνά πάνελ. Τα βαμμένα προσφέρουν την εμφάνιση AF1 A DIY, καθώς και κάτω από κάτω θα ανακαλύψετε μια off-white midsole για μια vintage vibe.

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Η μάρκα Beaverton έβγαλε πραγματικά όλες τις στάσεις για αυτή την Πολεμική Αεροπορία 1. Η επωνυμία “Η μία γραμμή” είναι ραμμένη στο εξωτερικό της ετικέτας της γλώσσας, ενώ η “ανύψωση της εσωτερικής ειρήνης με τον αθλητισμό” μπορεί να ανακαλυφθεί στο εσωτερικό. Το “Nike” στα κινέζικα είναι εξαιρετικά κεντημένο γύρω από την πλάτη, καθώς και όλα αυτά έρχονται συσκευασμένα μέσα σε ένα ειδικό κιβώτιο έκδοσης που χρησιμοποίησε έναν μηχανισμό συρταριών.

Η φήμη έχει ότι η Nike Air Force 1 “Nai-Ke Blue” θα είναι αποκλειστική από την Ασία, ωστόσο, αν ακούσουμε διαφορετικά θα είμαστε ο εξαιρετικά πρώτος που θα σας ενημερώσουμε. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτό το επερχόμενο χρωματιστό, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να φτάσετε κοντά με το λευκό X Nike Air Force 1 Mid “Black”!

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *