Το Adidas Yung-1 ‘Ice Mint’ χάνει με τα καλοκαιρινά vibes


με τους θερμότερους μήνες που έρχονται γρήγορα, δεν υπήρξε ποτέ πολύ καλύτερος χρόνος για τον αστυνομικό το Adidas Yung-1 ‘Ice Mint’! Βγάζοντας με το καλοκαίρι, σίγουρα απαιτείται ένα ζευγάρι στη συλλογή σας αυτή τη σεζόν, καθώς και εδώ γιατί!

Λαμβάνοντας κίνητρα από τη λατρεία του ’90 παραδοσιακό Falcon Dorf, το «πάγο» δουλεύει σε μια εξαιρετικά καθαρή λευκή βάση με «πάγο», καθώς και «ecru tint» τόνους που χαρακτηρίζουν σε όλη για μια εξαιρετικά λεπτή ποπ αντίθεση. Αναπνεύσιμη προσαρμογή μαζί καθώς και premium suede αναλαμβάνει το πάνω μέρος, καθώς και κάτω κάτω, υπάρχει μια πρόσθετη σημαντική μεσαία σόλα αφρού για την άνεση που πρόκειται να πεθάνει. Η στρογγυλοποίηση όλων είναι ένα φωτεινό ροζ trefoil λογότυπο στη γλώσσα, ολοκληρώνοντας το καλοκαίρι-έτοιμο σχέδιο.

Διατίθεται τώρα από τους απογόνους, απαιτείται από τον αστυνομικό Adidas Yung-1 ‘Ice Mint’ αυτή τη σεζόν! Ας καταλάβουμε αν θα προσθέσετε ένα ζευγάρι στην περιστροφή σας και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Adidas!

Εικόνες μέσω της πολιτικής του πάνινα παπούτσια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *