Συμμετάσχετε στη σκοτεινή πλευρά με το Star Wars X Adidas NMD R1 ‘Darth Vader’


Ενώ είναι προφανές ότι το NMD R1 δεν είναι τόσο εμφανές όσο όταν ήταν, η Adidas θέλει να συμμετάσχετε στη σκοτεινή πλευρά όταν για άλλη μια φορά με Το επερχόμενο Star Wars x Adidas NMD R1 ‘Darth Vader’! Βρέθηκε από το Sneakerhead @Jemuelwong σε ένα κατάστημα Adidas Originals στην Κίνα, αυτό είναι το πιο πρόσφατο πάνινο παπούτσι Star Wars για να διαρρεύσει, επειδή η Storm Trooper-εμπνευσμένη Nite Jogger που είχαμε μια ματιά νωρίτερα αυτό το μήνα.

Εικόνα μέσω του Jemuelwong
Βαμμένο σε ένα μαύρο σχέδιο χρωμάτων, το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε για το «Darth Vader» είναι η λωρίδα του κόκκινου που τρέχει κάτω από την τοποθέτηση μαζί – ένα νεύμα στη φημισμένη φώτα του. Ένα πορτρέτο του ίδιου του άντρα είναι διακοσμημένο σε όλη τη γλώσσα, καθώς και κάτω κάτω, θα ανακαλύψετε μια έντονη κόκκινη αύξηση μεσαία σόλα που εκτυπώνεται με “Ελάτε μαζί μου, καθώς και μαζί μπορούμε να κατευθύνουμε τον γαλαξία”. γύρω από τη φτέρνα.

Εικόνα μέσω του Jemuelwong
Ενώ είναι περίεργο το γεγονός ότι το Star Wars X Adidas NMD R1 ‘Darth Vader’ προσφέρεται μόνο στην Κίνα, καθώς και όχι πουθενά αλλού στον κόσμο, θα έπρεπε να περιμένουμε αυτά να πάρουν μια πολύ μεγαλύτερη μείωση τον Δεκέμβριο για να συμπίπτουν με το Theatrical Απελευθέρωση του «Star Wars: Η αύξηση του Skywalker». Θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε αυτά τα αστυνομικά; Θα έπρεπε να έχουν χρησιμοποιήσει μια διαφορετική σιλουέτα; Ας καταλάβουμε τι σκέφτεστε, καθώς και να το κρατήσετε κλειδωμένο για τις πιο πρόσφατες και μεγαλύτερες ειδήσεις του Sneaker καθώς και τις κυκλοφορίες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *