Το Ovo X Nike Air Force 1 Collab του Drake βρίσκεται στα έργα


Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ακόμα και μετά από επτά χρόνια, ο Drake δεν έχει ακόμα ένα πάνινο παπούτσι κάτω από τη ζώνη του Louis … μέχρι τώρα, δηλαδή. Αφού εργάστηκε σε πολλά έργα μάρκας της Ιορδανίας, φαίνεται ότι ο καναδικός ράπερ θα είναι τελικά η Swoosh Side με την επερχόμενη Air Force 1 Ovo X Nike, καθώς και εδώ είναι ό, τι καταλαβαίνουμε μέχρι στιγμής για αυτή την έντονα αναμενόμενη συνεργασία.

Οι μακέοι καθώς και οι πληροφορίες από την @sneakerfiles καθώς και το @zsneakerheadz, το επερχόμενο OVO AF1 φημολογείται ότι είναι βαμμένο στον παραδοσιακό “τριπλό λευκό” συνδυασμό με πολυτελή χρυσό που περιγράφει σε όλη την έκταση.

Εμπιστευμένο σε ομαλό δέρμα premium, ένα μόνο OVO πετρέλαιο κοσμεί τη φτέρνα καθώς και τη γλώσσα για να κρατήσει τα πράγματα απλά, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά είναι πολύ, εξαιρετικά πρώιμα mock-ups, οπότε ό, τι παραμένει μυστικό για τώρα.

Αυτή τη στιγμή, πολλά πολλά άλλα δεν είναι κατανοητό για το OVO X Nike Air Force του Drake 1. Αναμένεται να μειωθεί κάποτε το 2021, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται! Ας καταλάβουμε αν είστε υποτιμημένοι για αυτό το collab, καθώς και σε συναφείς ειδήσεις, φαίνεται ότι περισσότερο Kith X Nike Air Force 1s είναι στο δρόμο!

Εικόνα μέσω sneakerfiles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *