Ένα Facetasm x Air Jordan 1 βρίσκεται στην εικόνα των έργων


μέσω του WaveGod_TheLegend
Ιδρύθηκε από τον σχεδιαστή Hiromichi Ochiai, το Facetasm είναι μια ετικέτα streetwear όπως καμία άλλη. Γνωστή για τη χρήση των εκτυπώσεων, των υλικών και των χρωμάτων σε απεριόριστους συνδυασμούς, το ιαπωνικό αποτύπωμα έχει συνεργαστεί με έναν τόνο εμπορικών σημάτων στο παρελθόν, αλλά για πρώτη φορά, συνεργάζονται με τη Nike για να αναλάβουν το Legendary Air Jordan 1.

Αποκαλύφθηκε από το πάνινο πάνινο @wavegod_thelegend, το AJ1 διαθέτει ένα κυρίως γαλάζιο άνω άνω μέρος και είναι κατασκευασμένο από βουτυρώδες ομαλό δέρμα που προμηθεύει μια λαμπερή εμφάνιση και αίσθηση. Ένα μαύρο swoosh πυροβολεί τα πλευρικά και τα μέσα πάνελ, ενώ ένα μοτίβο μπάσκετ ναυτικού είναι ραμμένο πάνω στον αστράγαλο, γεμάτο με ένα εντυπωσιακό κόκκινο περίγραμμα.

Προχωρώντας προς τη φτέρνα, θα βρείτε μια υπερμεγέθη καρτέλα έλξης που βυθίζεται σε πορτοκαλί απόχρωση ασφαλείας. Αυτό είναι διακοσμημένο με όγκο σε χαμηλότερη περίπτωση, με κάθε γράμμα να έχει ένα γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα για πρόσθετο βάθος.

Αυτή τη στιγμή, σχεδόν τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το Facetasm X Air Jordan 1, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή εάν θέλετε πολύ περισσότερες πληροφορίες! Ρυθμίστε να είστε αρκετά περιορισμένοι, ενημερώστε μας αν θα μπείτε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *