Αήττητο αποκαλύπτει πιο συνεργατικό nike air max 90 colourways


εικόνα μέσω αήττητας
Από τότε που ο αήττητος X Nike Air Max 90 εταιρικέςνεται πολύ πρώτα να διαρρεύσει τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, οι Sneakerheads παντού έχουν το κεφάλι πάνω από τα τακούνια με τη διαφημιστική εκστρατεία. Όχι μόνο αυτό είναι το Los Angeles-Beating Boutique Collection’s Boutique Collection, θα μειωθεί επίσης σε μια συνολικά οκτώ χρώματα, καθιστώντας το ένα από τα πιο διαφορετικά κολάβες Swoosh του έτους. Καθώς οι οπαδοί περιμένουν υπομονετικά την άφιξή του, το undftd έχει πάρει για να πάρει στο Instagram για να αποκαλύψει μερικά ακόμα!

Εμφανίζεται εδώ στο ‘Black / Blue Fury’, ‘White / Blue Fury’, ‘Black / Solar Red’, καθώς και «λευκό / ηλιακό κόκκινο», το παπούτσι διαθέτει μια μαύρη ή λευκή δερμάτινη βάση, καθώς και αυτό είναι Σε αντίθεση με ένα ποπ χρώμα κατά μήκος μιας λωρίδας που περιβάλλει ολόκληρη την άνω, εκτός από τη φούσκα αέρα στο μέση, καθώς και γύρω από τη φτέρνα, όπου η υπογραφή της υπογραφής της υπογραφής πέντε απεργίας κάνει την ύπαρξή του.

Εικόνα μέσω αήττητας
Εκτός από αυτά τα τέσσερα χρώματα, το αήττητο X Nike Air Max 90 θα εμφανιστεί επίσης σε «μαύρο / πράσινο σπινθήρα», «λευκό / πράσινο σπινθήρα», «μαύρο / ηλιακό κίτρινο», καθώς και «λευκές / ηλιακές κίτρινες» γεύσεις . Για να προσθέσετε σε αυτό, οι νέοι καθώς και το μέγεθος των βρεφών θα προσφέρονται ομοίως όταν τελικά μειώνονται στις 20 Σεπτεμβρίου. Είστε ειδοποιημένοι για αυτή τη συνεργασία; Ποιο colourway θα κολλήσετε; Ενημερώστε μας, καθώς και να βεβαιωθείτε ότι κρατάτε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για περισσότερα νέα όπως αναπτύσσεται!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *