Το Jjjjjound X Vans SK8-Mid Collection έχει πειράξει μέσω Instagram


Σχεδιασμός Studio Jjjjjound που βασίζεται στο Μόντρεαλ Gjjjjound πρώτα συνεργάστηκε με τα φορτηγά πριν από πάνω από τέσσερα χρόνια, όταν οι ετικέτες έριξαν την επανάληψη της κλασικής παλαιάς κοπής. Επειδή τότε το στούντιο έχει γίνει μια εξαιρετικά σεβαστή δύναμη στη βιομηχανία υποδημάτων, παρέχοντας συνεργασίες με νέα ισορροπία και Reebok.

Τώρα ορίσει να ενώσει τις δυνάμεις τους με τα φορτηγά για άλλη μια φορά, το εμπορικό σήμα του Justin Saunders εργάζεται για το Lessere-Ske Sk8-Mid αυτή τη φορά. Χάρη σε ένα εύκολο shot teaser δημοσιεύτηκε μέσω του λογαριασμού Jjjjjjjjjjjjjjound Instagram, μπορούμε τώρα να δούμε ότι η σιλουέτα έχει οριστεί να ξεκινήσει σε τρεις διαφορετικές colourways.

Και οι τρεις εμφάνισαν να κατασκευαστούν από εύπλαστο σουέτ για ένα ασφάλιστρο εμφάνιση καθ ‘όλη τη διάρκεια, με τα σχέδια χρωμάτων που κυμαίνονται από μια παραλλαγή μαυρισμένου, στο Khaki Green και στη συνέχεια σε μια καφέ επιλογή. Και οι τρεις αναλαμβάνουν την υπογραφή της υπογραφής της ετικέτας χαμηλού κλειδιού, διατηρώντας παράλληλα το κλασικό Καλιφορνέζικο στυλ των φορτηγών. Τα λευκά στελέχη γύρω από την εμφάνιση, ενώ σε μια πρώτη ματιά η μόνη επωνυμία που μπορούμε να δούμε είναι τα τυπικά λογότυπα των φορτηγών στις γλώσσες.

Τουλάχιστον, δεν υπάρχουν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απελευθέρωση των jjjjjjound x vans sk8-mid pack, αλλά βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στον μοναδικό πάροχο όπως θα σας ενημερώσουμε μόλις γνωρίζουμε περισσότερα! Εν τω μεταξύ, ενώ είστε εδώ γιατί να μην ελέγξετε τον οδηγό μεγέθους του Air Jordan 3;

Εικόνα μέσω jjjjjound

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *