Μια πιο προσεκτική ματιά στους Damien Lilliard και στο Adidas X Shaqnosis του Shaquille O’Neal


Michael Jordan δεν είναι ο μόνος με εκπαιδευτές μπάσκετ υπογραφής, ο LeBron James έχει τη σειρά LeBron, ο Grant Hill έχει παπούτσια Fila, ο Kawhi Leonard έχει το New Balance Kawhi και ούτω καθεξής. Έχουμε καλύψει όλες αυτές τις σιλουέτες εδώ στο μοναδικό πάροχο πριν, αλλά αυτή τη φορά, εξετάζουμε προσεκτικά τους Damien Lilliard και τη συνεργατική Adidas X Reebok Shaqnosis του Shaquille O’Neal. Οι επίσημες εικόνες είναι τώρα ζωντανές και οι οπαδοί και των δύο εικονιδίων είναι εξίσου ενθουσιασμένοι όπως είμαστε!

Ο φρουρός του Portland Trail Blazers, Damien Lilliard, είναι γνωστός στην κοινότητα των πάνινα παπούτσια για τα παπούτσια του Adidas Dame 7 και ο Shaquille O’Neal για την Reebok Shaqnosis, οπότε δεν μας προκαλεί έκπληξη ότι θα συνέβαινε μια διπλή ομάδα.

Εικόνα μέσω Reebok
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Reebok
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Τα παπούτσια απόδοσης μπάσκετ δουλεύουν στην πέμπτη υπογραφή του Shaq, με ένα προφίλ υψηλού επιπέδου με ένα υπνωτικό άνω μέρος για να αντιπροσωπεύουν την ισχυρή παρουσία του στο γήπεδο. Dame D.O.L.L.A. Στη συνέχεια, φέρνει τα τολμηρά κόκκινα και μαύρα χρώματα του Trail Trail Blazers για να τονίσουν ακόμα περισσότερο το σχέδιο, με ένα λογότυπο Vector Reebok κεντημένο σε λευκό midfoot για ένα άγγιγμα branding. Το σύνολο είναι στρογγυλεμένο με λεπτομέρειες συν-μάρκα, και οι δύο αντιπροσωπεύουν την ομάδα μπάσκετ των παικτών και τη χορηγία μάρκας.

Το Adidas X Reebok Shaqnosis θα κάνει το δρόμο της προς το ρόστερ σας; Εάν δεν θέλετε να χάσετε τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες adidas, καθώς και νέα παπούτσια Reebok, κρατήστε το κλειδωμένο εδώ στο μοναδικό πάροχο. Σε παρόμοιες ειδήσεις, η Adidas γιορτάζει 30 χρόνια της σειράς EQT με συλλογή κολοσσιαίας συνεργασίας.

Εικόνα μέσω Reebok
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Reebok
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *