Το Stone Island Shadow Job συνεχίζει την ανάπτυξή της με αυτές τις προσφορές SS22


, αφού εκθέτει το δεύτερο κεφάλαιο των προσφορών FW21 τον Νοέμβριο, το Stone Island Shadow Job επιστρέφει, καθώς θέλει να διευρύνει την τακτική εξέλιξή της με αυτή τη νεότερη συλλογή. Το Stone Island Shadow Job SS22 παρουσιάζει μια ποικιλία από παστέλ τόνους μαζί με γνωστές μυστικές σιλουέτες.

Περιλαμβάνονται μέσα σε αυτές τις νεότερες προσφορές, βλέπουμε μπλουζάκια, hoodies, ελαφριά σακάκια, παντελόνια, παντελόνια καθώς και μπλουζάκια, τα οποία εμφανίζονται με σκιώδη θέσεις εργασίας μοναδικό σήμα Black Compass για αναγνώριση.

Εικόνα μέσω του Stone Island
Έχει δοθεί μοναδική έμφαση σε μεταβατικά στρώματα για αυτή τη συλλογή. Τα ελαφριά σακάκια, τα μπλουζάκια, καθώς και οι υπερεκτίμηση, όλα εμφανίζονται με μια κατασκευή χωρίς φροντίδα και χωρίς φροντίδα, κατάλληλη για εκείνη την άνοιξη/καλοκαίρι. Επιπλέον, βλέπουμε έναν διαφορετικό συνδυασμό χρωμάτων σε όλη τη συλλογή, με αποχρώσεις ροζ, πορτοκαλί, φασκόμηλο, κρέμα γάλακτος καθώς και δασικά οικολογικά που συνοδεύουν τις συνήθεις νότες μαύρου και σκούρου γκρι.

Εικόνα μέσω του Stone Island
Τα κομμάτια standout περιλαμβάνουν ένα ροζ floral εκτύπωσης κουκούλα με κουκούλα που εμφανίζεται με μοντέρνα καθώς και αντίθετες μαύρες αποχρώσεις. Αυτό το κομμάτι διαθέτει ομοίως ένα πλήρες κλείσιμο φερμουάρ εκτός από δύο τσέπες με δύο ένοπλες δυνάμεις.

Αυτή η συλλογή έχει οριστεί να μειωθεί στο νέο έτος, οπότε κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για όλα τα τελευταία! Σε άλλες ειδήσεις, η Balenciaga διατηρεί το στέμμα του ως “πιο δημοφιλές εμπορικό σήμα του κόσμου”.

Εικόνα μέσω του Stone Island

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *