Η Adidas Jets είναι μακριά στην Ασία για το Ultra Boost 2.0 ‘City Pack’


Οι τρεις λωρίδες κατευθύνονται προς την Ανατολική Ασία αυτό το καλοκαίρι για το Adidas Ultra Boost 2.0 ‘City Pack’. Αποτυγχάνοντας φόρο τιμής σε τρεις μεγάλες μητροπόλεις, κάθε ζευγάρι διαθέτει παλέτες που αντιπροσωπεύουν την αντίστοιχη χώρα κάθε πόλης. Εδώ είναι αυτό που πρέπει να ξέρετε!

Το ζευγάρι της Σεούλ δανείζεται αποχρώσεις από τη σημαία Taegukgi της Νότιας Κορέας, με κόκκινες, λευκές και μπλε τόνους που χαρακτηρίζονται από όλη. Η έκδοση του Τόκιο βασίζεται σε μια λευκή βάση με κόκκινο στη γλώσσα, συμβολίζοντας τη γη του ανερχόμενου ήλιου. Το UB της Σαγκάης, από την άλλη πλευρά, χαρακτηρίζει την αγάπη της Κίνας για το κόκκινο και το χρυσό, που έρχεται σε αντίθεση με ένα μυστικό μαύρο άνω άνω.

Κάθε ζευγάρι είναι κατασκευασμένο από το PrimeKnit για μια άνετη εφαρμογή που μοιάζει με κάλτσα και είναι τυπωμένα με το “The Brand With the Three Stripes”. Κείμενο σε πολλές γλώσσες, υπογραμμίζοντας την έμπνευση του πακέτου. Οι ενισχυτές πλήρους μήκους κάνουν επίσης μια εμφάνιση κάτω κάτω, ζωγραφισμένα σε συμπληρωματικά χρώματα ανάλογα με το παπούτσι.

Διατίθεται τώρα στην Ασία, όπως τα ζευγάρια του Παρισιού και της Νέας Υόρκης από νωρίτερα αυτό το έτος, πιθανότατα θα δούμε το Adidas Ultra Boost 2.0 ‘City Pack’ pop up στις ευρωπαϊκές ακτές πολύ σύντομα, οπότε φροντίστε να κρατήσετε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για περισσότερα Απελευθέρωση πληροφοριών καθώς αναπτύσσεται!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *