Η συλλογή AEEON Flux X Ultimate Spring 2022 έχει αποκαλυφθεί


που συμμορφώνεται με την απελευθέρωση των τελευταίων τους, η βόρεια συμφωνία με τη συλλογή, το Ultimate έχει συνεργαστεί τώρα με το Aeon Flux για μια πλήρη περιοχή κάψουλας. Ενώ η κινούμενη σειρά επιστημονικών μυθοπλαστικών δεν ήταν τόσο προεξέχουσα εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1991, πάνω από το προσδιορισμό κέρδισε μια αρκετά μεγάλη λατρεία που ακολουθεί. Στην πραγματικότητα, συνέχισε να αναπαράγει μια ταινία δράσης πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με πρωταγωνιστή τον Charlize Theron ως χαρακτήρα τίτλου.

Πάρτε για τα κομμάτια της εκπληκτικής ρύθμισης καθώς και το στυλ κινουμένων σχεδίων, η Aeon Flux το έχει προσαρμόσει αυτό στην πιο πρόσφατη συλλογή ενδυμάτων τους με το Supreme. Περιλαμβάνει μια επιλογή από πουλόβερ, hoodies, φανέλες ποδοσφαίρου, μπλουζάκια, καθώς και σορτς, αυτά είναι όλα ζωγραφισμένα σε ζωντανές παλέτες που πληρώνουν φόρο τιμής στο γερμανικό εξπρεσιονιστικό φουτουριστικό σύμπαν.

Εικόνα Via Supreme

Εικόνα Via Supreme

Εικόνα Via Supreme

Εικόνα Via Supreme

1
2
3
4

Το επίκεντρο της συλλογής πρέπει να είναι τα δύο μπουφάν ποικιλίας που λειτουργούν δερμάτινα μανίκια υψηλής ποιότητας καθώς και μια μαλακή καπιτονική επένδυση. Δύο γραφικά όπλα είναι κεντημένα πάνω στο στήθος, ενώ η ροή Aeon μπορεί να ανακαλυφθεί γύρω από την πλάτη στη στολή υπογραφής της, το σύνολο με την εικονική φράση “αναβοσβήνει μία φορά, είστε νεκροί. Αναβοσβήνετε δύο φορές.”

Η ροή Aeon Flux X Ultimate Spring 2022 Collab έχει οριστεί να απελευθερώσει σε όλο τον κόσμο στις 31 Μαρτίου μόνο μέσω της ιστοσελίδας της New York Streetwear. Η Ιαπωνία θα πάρει μια μείωση δύο ημέρες αργότερα στις 2 Απριλίου. Ας καταλάβουμε τι πιστεύουμε για αυτή την κάψουλα, καθώς και σε συναφείς ειδήσεις, είναι μέρος δύο από το Ultimate X Louis Vuitton στο δρόμο;

Εικόνα Via Supreme

Εικόνα Via Supreme

Εικόνα Via Supreme

1
2
3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *