Το λογότυπο που περιγράφει καλύπτει ολόκληρο το comme des garçons x vans lampin


προετοιμαστεί για το ολοκαίνουργιο comme des garçons x vans lampin! Τα τελευταία χρόνια, το CDG έχει πάρει την αγορά streetwear από την καταιγίδα, δουλεύοντας μαζί με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές όπως το Converse καθώς και το Stussy. Λόγω της απελευθέρωσης ενός νέου στυλ με τα Vans, η μάρκα διασφαλίζει ότι οι οπαδοί καταλαβαίνουν ποιος δημιούργησε αυτό το ζευγάρι λαμπτήρων, διασκορπίζοντας το λογότυπο CDG γύρω από το πάνω μέρος.

Εικόνα μέσω φορτηγών
Το vintage στυλ είναι κατασκευασμένο με ένα άνω καμβά που είναι εξαιρετικά αναπνευστικό, καθώς και οι πλευρές, το toe καθώς και η γλώσσα είναι όλα με ένα μονόχρωμο λογότυπο CDG σε ισχυρή εκτύπωση. Με μια παχιά σόλα που ενισχύει την ανθεκτικότητα καθώς σας κρατά άνετα, το πέλμα με υφή προσφέρει βελτιστοποιημένη λαβή. Απίστευτα απλό σε στυλ χάρη στο μαύρο και στο λευκό χρώμα, αυτά θα είναι απολύτως τα νέα σας αγαπημένα. Με απεριόριστες δυνατότητες ενδυμασιών, φορέστε αυτά με ό, τι από denim ή joggers σε προσαρμοσμένες διαχωρισμένες.

Διατίθεται στον αστυνομικό στις 11 Δεκεμβρίου, το CDG X Vans Lapin είναι η καλύτερη απόλαυση για εσάς ή τον απροσδιόριστο ενθουσιώδη στη ζωή σας. Ρυθμίστε τους συναγερμούς σας καθώς και προετοιμαστείτε για να πάρετε ένα ζευγάρι από το webstore του CDG, καθώς και να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για να είναι ο πρώτος που να καταλάβει όλα σχετικά με τα τρέχοντα News Vans, τις κυκλοφορίες καθώς και το restocks.

Εικόνα μέσω φορτηγών

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *