Ο Teddy Santis αποκαλύπτει τη σειρά New Balance 990 “Made in USA”


Ο Teddy Santis, ο ιδρυτής της μάρκας Lifestyle and Footwear, που βασίζεται στη Νέα Υόρκη, έχει γίνει ένα επίκεντρο για την New Balance, ο οποίος τον διορίζει έτσι ως δημιουργικός διευθυντής για τη γραμμή “Made in USA” πέρυσι. Σήμερα, ο Santis έχει παραδώσει συναρπαστικά νέα στους οπαδούς του: μια ματιά στη συλλογή του New Balance 990 “Made in USA”.

Η σιλουέτα 990 έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία δύο χρόνια μέσω των ευχάριστων συνεργασιών, οπότε δεν αμφιβάλλουμε ότι αυτό το σύνολο του Santis θα σηματοδοτήσει μια εικονική στιγμή στην ιστορία της ετικέτας.

Προβολή εικόνας Νέο υπόλοιπο
Ενώ δεν υπάρχει σαφής άποψη των ακριβών χρωμάτων, μπορούμε να δούμε τρεις εκδόσεις του 990 που περιλαμβάνονται στο πακέτο 16-shoe: το New Balance 990V1, 990V2 και 990V3. Φυσικά, αναμένετε ότι όλα τα ζευγάρια θα έρθουν με την παραδοσιακή προμήθεια του μοντέλου των αναπνεύσιμων πλέγματος και σουέτ τόνους, καθώς και κλασικές λεπτομέρειες επωνυμίας New Balance και εργαλεία μαξιλαριών Abzorb/Encap.

Ψάχνετε να προσθέσετε τουλάχιστον ένα ζευγάρι από τη συλλογή του Teddy Santis New Balance 990 “όταν πέφτει αυτή την άνοιξη; Μείνετε κλειδωμένοι εδώ στο μοναδικό προμηθευτή για να ενημερωθείτε για τις τελευταίες μειώσεις του New Balance. Σε σχετικές ειδήσεις, ικανοποιήστε τη βιασύνη της ζάχαρης σας με το New Balance 2002R “Sweet Caramel”.

Προβολή εικόνας Νέο υπόλοιπο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *