Η G-Dragon αποκαλύπτει επίσημα την Peaceminusone X Nike Air Force 1 “Para-Noise 2.0”


Μετά από μήνες και μήνες αναμονής, η Peaceminusone X Nike Air Force 1 “Para-noise 2.0” έχει τελικά αποκαλυφθεί επίσημα. Η δεύτερη συνεργασία SWOOSH που προέρχεται από το μύθο γνωστό ως G-Dragon μετά την πρώτη του AF1 τον περασμένο Δεκέμβριο, αυτή είναι μια απολύτως τεράστια απελευθέρωση όχι μόνο για sneakerheads αλλά και για τους οπαδούς του K-Pop.

Πλήρως αναστρέφοντας το αρχικό “para-noise”, το “para-noise 2.0” είναι ζωγραφισμένο σε μια εξαιρετική λευκή παλέτα και είναι κατασκευασμένη από μια πλήρη δερμάτινη κατασκευή που είναι ομαλή στην αφή. Τα παχιά κορδέλα κορδέλα συνδέουν τα πάντα μαζί, ενώ ένα Nike swoosh πυροβολεί στα πλευρικά και τα μέσια πλευρικά πάνελ με έναν αντίθεση.

Σε όλη τη γλώσσα, θα βρείτε το μοτίβο Daisy του ηγέτη του Bigbang, ενώ η μεσαία σόλα του αέρα είναι γεμάτη με λεπτές αλλά εντυπωσιακές βούρτσες που αναφέρουν τις ρίζες της Νότιας Κορέας της πολυεπιφαινικής.

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike
Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για την πιο τρέχουσα Πολεμική Αεροπορία 1 της GD χωρίς να αναφέρετε την κατασκευή Wearaway. Ενώ μπορεί να φαίνεται αρκετά ελάχιστη στην αρχή, με την πάροδο του χρόνου το λευκό θα σιγά-σιγά αλλά σίγουρα θα εξαφανιστεί για να αποκαλύψει ένα κομμάτι της τέχνης που δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον Jiyong. Αυτό υποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν δύο ζεύγη να φαίνονται ακριβώς τα ίδια.

Τώρα για εκείνη την έντονα αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας. Εάν θέλετε το G-Dragon X Nike Air Force 1 “Para-Noise 2.0” στην προσωπική σας συλλογή αυτή τη σεζόν, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε επισημάνει τα ημερολόγιά σας για τις 25 Νοεμβρίου. Ενημερώστε μας τι πιστεύετε για αυτή τη συνεργασία, και σε σχετικές ειδήσεις, το Nike Air Force 1 B “3M Snake” από το 2001 κάνει μια επιστροφή!

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *