Η πολιτική του sneaker αλλάζει το Nike Air Jordan 1 με χτυπήματα ροζ


Ο Jumpman έχει συναντηθεί με την πολιτική του Sneaker Sneaker για να παράγει ένα από τα καθαρότερα AJ1s του 2019. Η πολιτική του sneaker x nike air jordan 1 θα απελευθερώσει Ως μέρος της γιορτής του μπλοκ SP, καθώς και σίγουρα θα είναι το κύριο γεγονός.

Με το γήινο συνδυασμό χρωμάτων σε όλο το άνω, αυτή η συνεργατική προσπάθεια αθλητίζει ένα μπεζ σουέτ πάνω με ένα λευκό πλέγμα που χρησιμοποιείται στη γλώσσα. Αυτό έπειτα όλα κάθεται στην κορυφή μιας μεσαίας σόλας της τσίχλας με λευκή jordan branding ραμμένη στον πάγκο της φτέρνας. Αυτό που κάνει αυτό το πάνινο παπούτσι να ξεχωρίζει είναι οι ζωντανές ροζ επιτυχίες.

Βρίσκεται τόσο στο μοναδικό όσο και στα κορδόνια, αυτή η ζωντανή προσθήκη θέτει τέλεια το υπόλοιπο του παπουτσιού. Στρογγυλή μακριά με μια μαύρη κάλτσα επένδυση, καθώς και με τα παπούτσια πολιτική «P» ραμμένη στη φτέρνα για να συνδέσει μαζί αυτή την εταιρική σχέση.

Απελευθερώνοντας τον εορτασμό μπλοκ του Sneaker Politic στις 10 Μαΐου, αυτές οι κρέπες θα περιορίζονται σε μόλις 504 ζευγάρια, οπότε μην περιμένετε να τα κάνουν στην Ευρώπη οποτεδήποτε σύντομα. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα καλύτερα νέα, καθώς και απελευθερώσεις από την κοινότητα των πάνινα παπούτσια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *