Το Air Jordan 5 “Εναλλακτικό Bel-Air” είναι σε φόρμα για έναν νέο πρίγκιπα


Η σύνδεση μεταξύ της μάρκας Jordan καθώς και Hit sitcom Ο φρέσκος πρίγκιπας του Bel-Air δεν είναι μυστικό. Σε όλη τη διάρκεια της επίδειξης, ο Will Smith κούνησε κυρίως την Air Jordans σε όλη την ακολουθία τίτλου, καθώς και αυτό έχει δημιουργήσει αρκετές θεματικές κυκλοφορίες κατά τη διάρκεια των δεκαετιών. Για να γιορτάσει την 30η επέτειο του AJ5, έχει αποκαλυφθεί η Air Jordan 5 “Alternate Bel-Air”, καθώς και είναι σε φόρμα για έναν νέο πρίγκιπα.

Μια συνέχεια του “Bel-Air του 2013”, το “Εναλλακτικό Bel-Air” λειτουργεί σε μια καθαρή λευκή δερμάτινη βάση, καθώς και σε αντίθεση με το Pops με ζωντανό χρώμα, όπως ο προκάτοχός του. Βλέπετε το δίχτυ χαϊδεύει τα πλευρικά καθώς και τα μεσαία πλευρικά πάνελ, ενώ οι μυστικές μαύρες αποχρώσεις ενώνουν τη γλώσσα καθώς και τα κορδόνια για μια εντελώς ισορροπημένη αισθητική.

Κάτω από κάτω, θα ανακαλύψετε το εικονικό P-51 Mustang-εμπνευσμένο Nike Air Midsole με μια παγωμένη εξωτερική σόλα από καουτσούκ, καθώς και στρογγυλοποιήστε τα πάντα, vintage sockliners που μιμούνται την τρελή ενδυμασία που χρησιμοποιείται από τη Will σε όλη την αμερικανική σειρά επιφάνειας του στυλ του Η Air Jordan 5.

Εικόνα μέσω hanzuying

Εικόνα μέσω hanzuying
Ενώ δεν έχει επαληθευτεί τίποτα ακόμα, οι πηγές μας μας λένε ότι η Nike Air Jordan 5 “Εναλλακτική Bel-Air” έχει προγραμματιστεί για μια εκτόξευση της 29ης Αυγούστου, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται! Είναι πολύ καλύτερο από το OG; Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, το Air Jordan 6 “Carmine” από το 1991 κάνει μια επιστροφή!

Εικόνα μέσω hanzuying

Εικόνα μέσω hanzuying

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *