Το Nike Air Max 90 “Orange Duck Camo” αποκαλύπτεται


που συμμορφώνεται με την απελευθέρωση της “αντίστροφης πάπιας Camo” καθώς και του “Volt Duck Camo”, παίρνουμε τώρα την πρώτη μας ματιά στο Nike Air Max 90 “Orange Duck Camo” – Η τελική δόση στο Trifecta εμπνευσμένο από την Atmos. Γιορτάζοντας 30 χρόνια μιας από τις πιο εικονικές σιλουέτες Swoosh που έγιναν ποτέ, αυτό είναι ένα για τους συλλέκτες εκεί έξω.

Μια αισθητική που εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά από τον Hidefumi Hommyo το 2013, το “Orange Duck Camo” διαθέτει ένα αιώνιο δέρμα καθώς και ταιριάζει μαζί κτίριο καθώς και είναι διακοσμημένο σε μια στρατιωτική εκτύπωση σε όλη την έκταση. Οι σκάψεις του ζωντανού πορτοκαλιού κάνουν επίσης μια εμφάνιση, εμφανίζονται στον αστράγαλο καθώς και στο κουτί των ποδιών.

Φυσικά, δεν θα ήταν AM90 χωρίς την προσθήκη καουτσούκων πτυχών που προσδίδουν για μια χρηστική αισθητική. Αυτά συμπληρώνονται στη συνέχεια από ένα σήμα στη φτέρνα που είναι με υπερηφάνεια χαραγμένο με το branding “Nike Air” με μαύρο χρώμα.

Εικόνα μέσω GC911

Εικόνα μέσω GC911
Αυτή τη στιγμή, μια ημερομηνία κυκλοφορίας για το Nike Air Max 90 “Orange Duck Camo” δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επισήμως, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή, εάν απαιτήσετε ένα ζευγάρι στην καθημερινή σας περιστροφή. Ας καταλάβουμε ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα από τα τρία, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, το Nike Air Max 90 & Air Max 97 “DIY Flare” προορίζεται να προσαρμοστεί!

Εικόνα μέσω GC911

Εικόνα μέσω GC911

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *