Η Chenille κοσμεί το Pharrell Williams x Adidas NMD Hu “Cream”


με το “Triple Black” και το “Triple White” που θα ξεκινήσουν σύντομα, παίρνουμε τώρα μια ματιά στο επερχόμενο Pharrell Williams X Adidas NMD Hu “Κρέμα” που είναι σε αντίθεση με οποιαδήποτε ανθρώπινη φυλή που έχουμε δει πριν. Πρώτα προεπισκόπηση σε όλη τη διαδρομή τον Αύγουστο, όταν ο ίδιος ο Skateboard P κάμπτει ένα ζευγάρι στο Instagram, αυτό επαναπροσδιορίζει πλήρως τον κανονικό τύπο και ειλικρινά τους αισθανόμαστε πραγματικά.

Διαθέτοντας ένα ειδικό κορυφαίο άνω μέρος που δεν έχει δει ποτέ πριν, είναι ζωγραφισμένο σε ένα ευπροσάρμοστο χρώμα κρέμας που θα λειτουργήσει με απολύτως οποιαδήποτε φόρμα που ρίχνετε σε αυτό. Τα μαύρα κορδόνια σχοινιών συνδέουν τα πάντα μαζί, ενώ ένα φωτεινό μπλε βύσμα EVA κατά μήκος της πλευρικής πλευράς χτυπάει πίσω στο OG NMD ημέρες.

Εικόνα μέσω του Yankeekicks

Εικόνα μέσω του Yankeekicks

Εικόνα μέσω του Yankeekicks
Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτό το NMD HU χωρίς να αναφέρετε τους κορεατικούς χαρακτήρες που διαβάζουν την “ανθρώπινη φυλή”. Αυτά γίνονται στο Chenille για μια πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση, και η στρογγυλοποίηση όλων είναι ένα παστέλ ροζ δερμάτινο σήμα που προσθέτει ένα άλλο χρωματισμένο στοιχείο στο σχέδιο.

Δεν είμαστε σίγουροι αν ή πότε θα ξεκινήσει το Pharrell Williams x Adidas NMD Hu “Cream”, αλλά προσεύχουμε ότι σύντομα είναι. Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτό το επερχόμενο χρώμα και ενώ είστε εδώ, εδώ είναι πώς το Adidas Ultra βελτιώνει άλλαξε το παιχνίδι του sneaker για πάντα!

Εικόνα μέσω του Yankeekicks

Εικόνα μέσω του Yankeekicks

Εικόνα μέσω του Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *