Το Air Jordan 1 Zoom CMFT “Washed Blue” πέφτει στις αρχές του 2022


Είναι ένα τρελό έτος τόσο για την Jordan Brand όσο και για τη Nike, με πολλές κυκλοφορίες και ακόμη και τα πρόσφατα νέα ότι η ομάδα έχει αποκτήσει NFT Label RTFKT. Η ομάδα δεν δείχνει κανένα σημάδι ξετυλίγματος ακόμα, καθώς ένα ολοκαίνουργιο χρώμα του πολύ αγαπημένου Air Jordan 1 Zoom CMFT έχει μόλις αποκαλυφθεί. Όπως και το κλασικό AJ1, αυτό επαναπροσδιορίστηκε τα κανάλια που παίρνει άφθονο ρετρό Flair, αλλά το συνδυάζει με τη σύγχρονη μαξιλαράκια και την υποστήριξη.

Εμπιστευμένο σε μια ανοιχτή παλέτα χρωμάτων, το Air Jordan 1 Zoom CMFT “Washed Blue” θα είναι τα βέλτιστα πάνινα παπούτσια για την επερχόμενη άνοιξη, οπότε αν θέλετε να κολλήσετε στην ταξινόμηση της επόμενης περιστροφής σας ήδη, διαβάστε για τα πάντα πρέπει να ξέρεις!

Εικόνα μέσω GC911AIR JORDAN 1 High Zoom Comfort “Πλύνετε μπλε”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω GC911AIR JORDAN 1 High Zoom Comfort “Πλύνετε μπλε”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Κατασκευασμένο από εύκαμπτο nubuck πέρα ​​από το επένδυση πάνω, αποχρώσεις του μπλε, μοβ και off-λευκά αποτελούν το ξεπλυμένο χρωματισμένο χρώμα που είμαστε απολύτως αγαπητοί. Το λογότυπο SWOOSH της Nike είναι υπερήφανος για τη θέση τόσο στις πλευρικές όσο και στις μεσαίες πλευρές με μαύρο χρώμα, ενώ το διάσημο λογότυπο της Jordan Brand Wings είναι διακοσμημένο στους αστραγάλους. Η εκτεθειμένη επένδυση αφρού και η μεσαία σόλα με ζουμ καθιστούν αυτά τα βέλτιστα για καθημερινή φθορά.

Εάν θέλετε να προσθέσετε αυτά στη συνεχώς αναπτυσσόμενη συλλογή σας τότε θα πρέπει να το κρατήσετε κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στον μοναδικό προμηθευτή, καθώς θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας ενημερώσουν για μια ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτά αποκαλύπτεται. Εν τω μεταξύ, φροντίστε να περιηγηθείτε στο υπόλοιπο του ιστότοπού μας για την καθημερινή σας επιδιόρθωση υποδημάτων και να δείτε την καλύτερη εμφάνισή σας ακόμα στο Air Jordan 3 “Cardinal Red”!

Εικόνα μέσω GC911AIR JORDAN 1 High Zoom Comfort “Πλύνετε μπλε”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Air Jordan 1 High Zoom Comfort “Πλύθηκε μπλε”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *