Ο Jerry Lorenzo πειράζει την ανησυχία της Nike Air για τον Θεό 1 ‘Black’


επειδή ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο, οι sneakerheads παντού έχουν (IM) να περιμένουν υπομονετικά την απελευθέρωση του Jerry Lorenzo X Nike sneaker και τώρα, Ο ίδιος ο άνθρωπος έχει αποκαλύψει το εν λόγω παπούτσι!

Ονομάστηκε το Nike Air Worth για το Θεό 1, πήραμε πραγματικά μια σύντομη ματιά αυτού του πάνινα παπούτσια σε ένα λευκό χρώμα τον περασμένο μήνα. Βαμμένο σε μια εντυπωσιακή μονοχρωματική σκιά, το πάνινο παπούτσι διαθέτει μια λευκή και ημι-μεταβατική μπλε μεσαία σόλα για ένα χτύπημα αντίθεσης. Ένα επίκεντρο του παπουτσιού είναι το τρελό σύστημα κορδονιών που σχηματίζει ένα τρίγωνο στο μπροστινό μέρος, το οποίο είναι ένα πολύ σπάνιο θέαμα από μόνο του.

Αρκετά τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για την ανησυχία της Nike Air για τον Θεό 1 «μαύρο», οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Στις σχετικές ειδήσεις, εδώ είναι η πρώτη σας ματιά στην ανησυχία του Θεού X Vans Era!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να ελέγξετε το πιο πρόσφατο στο τέλος. Είδη ένδυσης!

Εικόνες μέσω SneakerNews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *