Από το Track to Street: Ακριβώς πώς η νέα ισορροπία κατέληξε να είναι η μάρκα Number 1 Sneaker


καθώς συνεχίζουμε να γεμίζουμε τη συλλογή του sneaker με ζεύγη υψηλής θερμοκρασίας σχεδόν καθημερινά, οι άνθρωποι σε αυτήν την ημέρα καθώς και η ηλικία τείνουν παραμελήστε τις ιστορίες πίσω από τις σιλουέτες καθώς και τα χρώματα τους. Ακριβώς πώς αυτό ή αυτό το ζευγάρι κατέληξε να είναι τόσο απογοητευμένο; Τι είναι τόσο ξεχωριστό τόσο για το στυλ όσο και για τη δομή; Η ιστορία τους αξίζει πάντα το βάρος τους σε χρυσό. καθώς και για την ετικέτα υποδημάτων της Βοστώνης New Balance, η αυξανόμενη φήμη της στον κόσμο της μόδας που προωθούμε σε απευθείας σύνδεση ξεκίνησε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1900, πολύ πριν από το Fanavourite Way Way Designs όπως το New Balance 550, New Balance 992, New ισορροπία 327, καθώς και αρκετοί άλλοι υπήρχαν.

Αυτό που χρησιμοποιείται για να είναι μια βασική επιλογή στα αθλητικά υποδήματα έχει πλέον μετατραπεί στο Supreme Shoedrobe συρραπτικό. Από το κομμάτι στο δρόμο, αυτό είναι ακριβώς πώς η νέα ισορροπία κατέληξε να είναι η κορυφαία μάρκα πάνινα παπούτσια όλων των εποχών!

Το New Balance: 1906 – 1936

Ακριβώς όπως κάθε μάρκα, υπάρχει ένας εγκέφαλος που τραβάει όλες τις χορδές. Το 1906, ένας Ιρλανδός μετανάστης που ονομάστηκε William J. Riley ίδρυσε την επιχείρηση υποστήριξης της New Balance Arch στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης, αφού επηρεάστηκε παράξενα από τα κοτόπουλα στο κατώφλι του ως προς το πώς είναι σε θέση να σταθούν στα πόδια τους με μόνο τρία σημεία υποστήριξης . Χρησιμοποίησε αυτό το είδος “νέας ισορροπίας” στο στυλ του στην αγορά για να προσφέρει την καλύτερη άνεση στα παπούτσια.

Στη συνέχεια, ο Riley προσέλαβε έναν άντρα που ονομάζεται Arthur Hall ως πωλητής για την επιχείρηση, καθώς τα προϊόντα τους δεν επιτρέπεται να προσφέρονται στους πωλητές τότε. Στη συνέχεια, η Hall συνέχισε να προσφέρει προϊόντα υποστήριξης σε βασικούς εργάτες μέχρι το 1936.

Το πρώτο παπούτσι: 1938 – 1960

Η Riley καθώς και η Hall εισήγαγαν τον πρώτο σχεδιασμό της New Balance το 1938 καθώς και αναπτύχθηκαν ειδικά για ένα περιφερειακό σύλλογο που τρέχει. Το κτίριο ήταν κατασκευασμένο με δέρμα καγκουρό που στεγάστηκε από μια μονάδα από καουτσούκ κρέπα.

Μέχρι το 1941, υπήρξαν μερικές προσθήκες στην ομάδα της New Balance, καθώς και όχι μόνο, η επιχείρηση άρχισε επίσης να κατασκευάζει πολύ περισσότερα παπούτσια για άλλες αναπτύξεις αθλητισμού.

Με την πάροδο του χρόνου, το παιδί του Arthur Hall Eleanor άρχισε να παίρνει επιτόκιο ενδιαφέροντος για την εταιρεία. Τελικά πήρε την κυριότητα της με το hubby Paul Kidd το 1956, καθώς και άνοιξε το πρώτο επίσημο κατάστημα λιανικής πώλησης. Το παντρεμένο ζευγάρι διατηρούσε την εστίασή τους στην αρχική ιδέα του Riley, ωστόσο, ασχολήθηκε με το New Balance Trackster, το οποίο έπειτα εισήγαγε το 1960 καθώς και κατέληξε να είναι το πρώτο παπούτσι που προσφέρεται σε διαφορετικό μέγεθος πλάτους για να καλύψει τις ανάγκες των αθλητών.

Η επέκταση: 1972 – 1978

Το New Balance Trackster απέδωσε θετικά αποτελέσματα, αν και δεν ήταν ακόμα το εικονίδιο Eleanor καθώς και ο Παύλος περίμενε να είναι. Ωστόσο, το 1972, την ημέρα του μαραθωνίου της Βοστώνης, ο σημερινός πρόεδρος Jim Davis απέκτησε την επιχείρηση καθώς και την επιτυχία της ετικέτας υποδημάτων. Αυτό ήταν επίσης ακριβώς την ίδια περίοδο που η επιχείρηση εισήγαγε συγκεκριμένους αριθμούς σε κάθε σχέδιο στην αγορά για να καθορίσει ποιος τύπος παπουτσιού είναι, η λειτουργία της ανάπτυξης, καθώς και πολλά άλλα στοιχεία όπως η ταχύτητα καθώς και η ικανότητα.

Το 1976, το New Balance έκανε το ντεμπούτο του New Balance 550 Design, καθώς και οι πρώτοι εκπαιδευτές NB Fitness για να κατέχουν το γνωστό λογότυπο “N” στα πλευρικά τοιχώματα. Εξηγείται στις πωλήσεις αφού εμφανίστηκε στο περιοδικό Runner’s World Magazine ως το κορυφαίο παπούτσι που τρέχει στην αγορά.

Λίγο πριν από τη δεκαετία του ’80, η New Balance κυκλοφόρησε τα ενδύματα που τρέχουν για να ακολουθήσουν τη γραμμή υποδημάτων τους. Τα ενδύματα New Balance εμφανίζονται στους λιανοπωλητές, με μερικούς κατασκευασμένους από την ανθεκτική επένδυση Gore-Tex για να παρέχουν την καλύτερη άνεση καθώς και την ανθεκτικότητα σε κάθε βήμα.

Η εξέλιξη: 1980-1998

Η 620 Silhouette της New Balance εντάχθηκε στο νοικοκυριό το 1980 ως ελαφρύ παπούτσι που τρέχει, όπως και το πιο δαπανηρό ζευγάρι εκείνη τη στιγμή – λιανική πώληση σε περίπου 30 λίρες – σκέφτηκε για ένα κόστος να πάρει αυτές τις μέρες.

Δύο χρόνια αργότερα, η New Balance αναγνώρισε το πρώτο εργοστάσιο του Ηνωμένου Βασιλείου στο Flimby, μια μικρή διευθέτηση στην περιοχή Cumbria. Όχι μόνο αυτό, ωστόσο, αυτό ήταν επίσης ακριβώς το ίδιο έτος το τώρα διάσημο Dad-Core New Balance 990 αφορούσε τη ζωή.

Περισσότεροι στυλ άρχισαν να αναδύονται μέχρι το 1998, με εμάς και με το εργοστάσιο του Ηνωμένου Βασιλείου να δημιουργούν τις παρασκευασμένες τους και τις επαναλήψεις τους, αντίστοιχα, ότι όλοι μας καταλαβαίνουν καθώς και την αγάπη. Το New Balance 574 ήταν μέρος αυτής της περιόδου, ιδιαίτερα το 1988, και στη συνέχεια συμμορφώθηκε με τους επανεκκινημένους 550 εκπαιδευτές γυμναστικής μπάσκετ το 1989, το New Balance 1500 το 1993, το New Balance M1400 το 1994, καθώς και τελικά, το New Balance 576 το 1988.

Η δεκαετία του 2000: 2000 – 2009

Στη δεκαετία του 2000, τα πρότυπα μόδας κατέληξαν να είναι κάτι. Μερικοί μόλις πρόσφατα έκαναν μια επιστροφή, όπως τα φαρδιά τζιν, τα σακάκια Varsity, καθώς και όλα τα είδη, ενώ πολλοί άλλοι έμειναν στο παρελθόν χωρίς καμία προφανή ενδείξεις επανεμφάνισης.

Το 1991, αποκαλύφθηκε το New Balance 991 και στη συνέχεια συμμορφώθηκε μεΤο New Balance 992 το 2006 – και οι δύο νέες δόσεις από τη σειρά 99x της μάρκας κατέληξαν να είναι κομψές μετά από να χρησιμοποιηθούν από τον καθυστερημένο CEO της Apple Steve Jobs. Η παραδοσιακή “γκρίζα” χρώματα τους κατέληξε να είναι συνώνυμη με τη μεγάλη πλειοψηφία των προσφορών υψηλής τεχνολογίας του αποτυπώματος, συμπεριλαμβανομένου του New Balance 574 καθώς και της ανανεωμένης έκδοσής του, το New Balance 57/40.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ίδιας περιόδου, η New Balance εξασφαλίζει την πρώτη τους συνεργασία, ενώνει τις δυνάμεις τους με τους απογόνους πωλητή παπουτσιών που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να χειριστεί το New Balance M1400 ως καμβά τους. Μέχρι το 2009, οι συνεργασίες ήταν πολύ πιο συχνές, ακόμη και οι εγκρίσεις των αστεριών κατέληξαν να είναι τυπικές.

The Fashion -Forward World: 2010 – 2020

Το 2010 καθώς και το 2020 ήταν δεκαετίες αξιοσημείωτων αλλαγών. Η μόδα κατέληξε να είναι casual, το Instagram ξεκίνησε, η κουλτούρα ιστού καθόρισε τα πρότυπα της γενιάς εντελώς από το Normcore, VSCO Girls, όλη τη μέθοδο για την αύξηση των κοινωνικών δικτύων που επηρεάζουν τα προικισμένα κομμάτια για προώθηση.

Αφού η New Balance εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πρώτο ναυαρχίδα του Ηνωμένου Βασιλείου στις μάζες του το 2016 στην οδό Oxford του Λονδίνου, πολύ περισσότερες λιανικές περιοχές άρχισαν να εμφανίζονται όχι μόνο στην Αγγλία, ωστόσο, σε όλο τον κόσμο.

Η σημερινή μέρα: 2021

Οι sneakerheads δεν είναι πλέον ξένοι στο ρεύμα των εταιρικών σχέσεων που έχουν κυκλοφορήσει η νέα ισορροπία. Μερικές από τις πιο ευχάριστες κυκλοφορίες περιλαμβάνουν το JJJJound X New Balance 992, Paperboy Paris x New Balance 992, Casablanca x New Balance 327, Bape X New Balance 2002R, η λίστα συνεχίζεται.

Επιπλέον, ο Teddy Santis του Aimé Leon Dore, ο οποίος αναβίωσε τους εκπαιδευτές γυμναστικής της Oxford της Oxford του P550 το 2020, έχει πλέον διοριστεί ως καινοτόμος διευθυντής του New Balance Made in USA. Εκτός από πολύ καιρό πριν, επίσης αποκάλυψε το επερχόμενο μοντέλο New Balance 990V6. Αν αυτό δεν επαρκεί για να σας εκπλήξει, ο Ronnie Fieg του Kith, το Bodeger Bodega, καθώς και ο καλλιτέχνης Joe Freshgoods Robinson, που εδρεύουν στο Σικάγο, είναι όλοι διατεταγμένοι για να αναζωογονήσουν το αρχειοθετημένο New Balance 990V3.

Συνολικά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η δημοτικότητα της New Balance εξακολουθεί να αυξάνεται χωρίς ενδείξεις για επιβράδυνση – η συνεργασία με τα καλύτερα ονόματα στην αγορά έχει σίγουρα παίξει μια τεράστια λειτουργία στην συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση. Εάν δεν έχετε ακόμα ένα ζευγάρι νέων ισορροπιών στη συλλογή σας, τότε λάβετε αυτό ως ένδειξη για τον αστυνομικό σήμερα, καθώς σίγουρα υπάρχουν πολλές εκδόσεις New Balance που απελευθερώνονται εκεί έξω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *