Η Virgil Abloh επιβεβαιώνει τη συλλογή “Αγαπητέ Καλοκαίρι” θα λειτουργήσει 50 off-white nike dunks


ήταν πιθανότατα ένα από τα χειρότερα χρόνια που διατηρούνται τα κόλπα πάνινα παπούτσια, ωστόσο η διαφημιστική εκστρατεία είναι σίγουρα σε ένα υψηλό όλων των εποχών. Μετά από μήνες καθώς και μήνες διαρροών, κερδοσκοπία, καθώς και teasers, Virgil Abloh έχει επιβεβαιώσει επισήμως ότι το Off-White X Nike Dunk χαμηλό “το 50” είναι στα έργα.

Λαμβάνοντας στην επίσημη σελίδα του Page Instagram, ανέβασε μερικές λήψεις ενός κιβωτίου παπουτσιών ποτέ πριν από την εμφάνιση που έγινε στο παραδοσιακό υπόλευκο x Nike στυλ. Με ταινίες, καθώς και μια πληθώρα τρυπών καθ ‘όλη τη διάρκεια της οποίας ο Harken πίσω στην αεροπορική του Jordan 5, η πιο σημαντική λειτουργία εδώ είναι το γράφημα στο πλάι που παρουσιάζει πολλά 50 αριθμούς.

“@off ____ White ™ C / O @Nike, Summertime © 2021 Όνομα συλλογής είναι” Αγαπητέ καλοκαίρι “… Είναι ένα ολόκληρο πράγμα …” Συνέχισε τον υπόλευκο σχεδιαστές στη λεζάντα. “Ήταν © 2017 άρχισα να σχεδιάζω αυτά τα 10 παπούτσια nike. Στο μυαλό μου δεν είναι κυριολεκτικά παπούτσια, ωστόσο είναι πολύ περισσότερο σαν γλυπτά ένα πλήρες αντικείμενο τέχνης σε διάφορες εκδόσεις, κάπως σπάνια. Υπάρχουν σε μια περιοχή όλα τους δική μου. Όπου το οικόπεδο πυκνώνει στην πλευρά του στυλ είναι η πύλη για να πει ιστορίες ως ζωντανές ως atriple entender hov ή ένα jeezy ad-lib … ”

Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό κάποιου ότι η συλλογή “Αγαπητέ Καλοκαίρι” θα μεταμορφώσει το τοπίο του πάνινα παπούτσι όταν και πάλι. Το 2017 το “The Ten” ήταν το ντεμπούτο του Abloh στον κόσμο των εταιρικών σχέσεων Sneaker καθώς και το παιχνίδι δεν ήταν το ίδιο ακριβώς από τότε. Ζεύγη όπως το Off-White X Air Jordan 1 “Σικάγο” συνεχίζουν να προσφέρουν £ 1000s ακόμη και τέσσερα χρόνια αργότερα, καθώς και αυτό δεν είναι απλό κατόρθωμα.

Οι πληροφορίες απελευθέρωσης δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως για το Off-White X Nike Dunk Low “Αγαπητέ Καλοκαίρι …” πακέτο, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερα νέα όπως αναπτύσσεται! Ας καταλάβουμε ποιο χρώμα θα θέλατε να υπάρχει, καθώς και σε συναφείς ειδήσεις, επίσημες φωτογραφίες της Off-White X Nike Air Force 1 “Πανεπιστήμιο Gold” έχουν αποκαλυφθεί!

Εικόνα μέσω Virgil Abloh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *