Μην χάσετε το off-λευκό X Nike Rubber Dunk “Πανεπιστήμιο Blue”!


Είστε προετοιμασμένοι για το off-λευκό x nike καουτσούκ dunk “πανεπιστήμιο μπλε”; Ειδική για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, καθώς και την Αφρική, η τελευταία συνεργασία SWOOSH του Virgil Abloh είναι ομοίως η πιο υποτιμημένη του. Ένα πανηγυρικό στυλ που δανείζεται πτυχές από μερικές σιλουέτες, τελικά πέφτει αύριο την 1η Οκτωβρίου στο Nike UK!

Βαμμένο σε ένα εξαιρετικά μοναδικό σχέδιο χρώματος που συνδυάζει μπλε αποχρώσεις με μεταλλικές ασημένιες προθέσεις, το άνω ληφθεί απευθείας από το εικονικό P-6000. Από το μοναδικό σύστημα κορδονιών όλη τη μέθοδο στον πίνακα Toebox, η μόνη πραγματική διαφορά εδώ είναι η προσθήκη ενός αποσπασμένου swoosh που εξαιρετικά μεταφέρει την υπογραφή του off-white ιδρυτή που αποδόμησε την αισθητική. Αυτό το ύφος τονίζεται επίσης από τη χρήση του παρατεταμένου κειμένου κατά μήκος του μέσου πίνακα καθώς και των κορδονιών, καθώς και φυσικά, η προσθήκη του φωτεινό πορτοκαλί φερμουάρ που έχει καταλήξει να είναι συνώνυμη με το εμπορικό σήμα του Μιλάνου.

Εικόνα μέσω Nike

Εικόνα μέσω Nike
Μετακινώντας κάτω κάτω, θα σας υποδεχτεί με ένα εντελώς gummed έξω Nike Air midsole που επηρεάζεται από το σύστημα που παρατηρείται στη γραμμή dunk. Παρέχοντας ένα εξαιρετικά άνετο σχήμα με κάθε βήμα, η επιφάνεια του καουτσούκ προσφέρει επίσης μια τρελή ποσότητα έλξης.

Πτώση αύριο την 1η Οκτωβρίου, το Off-White X Nike Rubber Dunk “University Blue” δεν πρέπει σίγουρα να χάσετε, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για την καλύτερη δυνατότητα σας για αστυνομικό! Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτή τη συνεργασία, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να φτάσετε κοντά με το off-white X Nike Air Zoom Tempo Next% “Black”!

Εικόνα μέσω Nike

Εικόνα μέσω Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *