Σηκώστε κοντά με το Nike SB Dunk High “San Francisco Giants”


Οι κύριοι μπέιζμπολ που εμπνέονται από το Basebles συνεχίζουν να τρέχουν. Αφού επιθεωρήσουν τα “Νέα Υόρκη”, καθώς και “Φιλαδέλφεια Phillies”, εμείς « τώρα να σηκωθείτε κοντά με το Nike SB Dunk High “San Francisco Giants”. Ένα νεύμα στο ένα από τα παλαιότερα καθώς και πολλές επιτυχημένες ομάδες μπέιζμπολ όλων των εποχών, εδώ είναι ό, τι καταλαβαίνουμε μέχρι τώρα!

Εικόνα μέσω της Solesbyzay
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Το High Dunk του Giants βουτάται σε ένα καθαρό χρώμα κρέμας που είναι ένα φόρο τιμής της ομοιόμορφης ομάδας της ομάδας. Κατασκευασμένο από καμβά καθώς και σουέτ, πορτοκαλί επισημάνσεις γύρω από το swoosh καθώς και τη γλώσσα προσθέτουν ένα ποπ χρώμα στο μίγμα. Μιλώντας για το ποια, αν επιθεωρήσετε το πίσω μέρος των γλωσσών, θα ανακαλύψετε ένα γάντι του μπέιζμπολ στο ιδανικό, καθώς και ένα paddleboat στα αριστερά. Ο πρώτος αντιπροσωπεύει το άγαλμα έξω από το Πάρκο Oracle, καθώς και το τελευταίο είναι μια σύσταση για τους οπαδούς να απολαμβάνουν παιχνίδια από το McCovey Cove έξω από το στάδιο.

Όπως και οι άλλες δύο colourways που επισημάνσαμε στην εισαγωγή, το πέλμα κάτω από τα πόδια διαθέτει ένα σπάσιμο που μοιάζει με bubblegum σε ροζ. Σε αυτό το σημείο δεν είμαστε απολύτως σίγουροι γιατί η Nike το έχει κάνει αυτό, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι θα ανακαλύψουμε εξαιρετικά σύντομα.

Εικόνα μέσω της Solesbyzay
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Όχι άλλως δεν γίνεται κατανοητό για τη Nike SB Dunk High “San Francisco Giants” αυτή τη στιγμή, οπότε βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για πολλές περισσότερες πληροφορίες όπως αναπτύσσεται. Ας καταλάβουμε εάν θα τα προσθέσετε στην περιστροφή σας, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να πάρετε το καλύτερο βλέμμα σας ακόμα στο KCDC X Nike SB Dunk High!

Εικόνα μέσω της Solesbyzay
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *