Ακολουθεί ο λόγος για τον οποίο δεν θα κολλήσετε το Adidas SpeedFactory AM4COBE


η σιλουέτα SpeedActory ADIDAS πήρε τον κόσμο του πάνινα παπούτσια από την καταιγίδα τον Οκτώβριο. Ντεμπούτο με το AM4LDN, έχουμε τώρα μια πολύ πρώτη ματιά στο Am4cobe, καθώς και εδώ γιατί δεν θα μπορέσετε να αστυνομήσετε.

Κατασκευασμένο από ένα άσπρο Quialknit άνω, συμπληρωματικό γκρίζο που περιγράφει κοσμεί τη φτέρνα καθώς και το δάκτυλο, ενώ το μαύρο branding τριών λωρίδων είναι παρούσα στις πλευρές του παπουτσιού. Μαύρα αντανακλαστικά κορδόνια καθώς και μαύρο που περιγράφονται στη γλώσσα Σύνολο της εμφάνισης.

Σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες COBE, υπάρχουν μόνο 325 ζεύγη. Επιπλέον, το SpeedFactory Am4Cobe θα είναι διαθέσιμο μόνο με μια αποκλειστική κλήρωση σε εργαζόμενο στο Adidas ‘Herzogenaurach σε όλο τον κόσμο, οπότε αν θέλετε ένα ζευγάρι, μπορείτε να αρχίσετε πολύ καλύτερα να εργάζεστε σε αυτό το βιογραφικό σας.

Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε για το Adidas SpeedFactory Am4Cobe κάτω στην παρακάτω ενότητα Σχόλια! Σε συναφείς ειδήσεις, η Adidas Ultra αυξάνει το 2.0 ‘White Reflective’, παίρνει ένα restock!

Εάν πιστεύετε ότι η Copping κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Adidas, φροντίστε να επιθεωρήσετε τα πιο πρόσφατα στο τέλος. Είδη ένδυσης!

Εικόνες μέχρι Jagla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *