Η ειρήνη του G-Dragon αγκαλιάζει τη συλλογική τάση με αυτά τα σακάκια SS22 Varsity


μετά από την έναρξη της έκπληξής του για διακοπές στα τέλη του περασμένου έτους, η Peaceminusone της G-Dragon είναι πίσω και είναι έτοιμη να αγκαλιάσει νέες τάσεις με αυτά τα περισσότερα Τρέχουσες προσφορές. Το άλμα στη διαφημιστική εκστρατεία και τη συλλογική διαφημιστική εκστρατεία, η Peaceminusone έχει παράγει δύο σακάκια υπογραφής, μαζί με τα sweatpants, τα αυτοκόλλητα και τις καρφίτσες σε σχήμα μαργαρίτα. Αυτή η πιο πρόσφατη πτώση φτάνει στο πλαίσιο της δεύτερης χρήσης από τη συλλογή SS22 της μάρκας.

Εικόνα μέσω peaceminusone
Κάνοντας το μάτσο, βλέπουμε τα δύο σακάκια. Ενώ ταυτόσημη με λεπτομέρεια, το δίδυμο έρχεται σε αντίθεση με τους μαύρους και κυανικούς τόνους βασικού βασικού. Στο στήθος, και τα δύο κομμάτια αθλούνται ένα μεγάλο λογότυπο “P” καθώς και ένα απόσπασμα που αναφέρει: “Δεν δείχνει ότι είναι σε ένα μέρος όπου δεν υπάρχει θόρυβος ή πρόβλημα. Δείχνει ότι είναι στη μέση αυτών των πραγμάτων και εξακολουθεί να είναι ήρεμη στην καρδιά σας “.

Στο πίσω μέρος κάθε κομματιού, βλέπουμε ένα μεγάλο ξόρκι Peaceminusone, καθώς και την εικονογραφία Daisy της υπογραφής της μάρκας. Στρογγυλοποιώντας το μάτσο, βλέπουμε κίτρινα και μπλε sweatpants, αυτοκόλλητα και μια καρφίτσα μαργαρίτα. Για όσους επιδιώκουν να πάρουν τα χέρια τους σε αυτές τις πιο τρέχουσες προσφορές Peaceminusone, μπορείτε να ψωνίσετε τώρα στον ιστότοπο της μάρκας. Σε άλλες ειδήσεις, εδώ είναι αυτό που πέφτει στην 5η εβδομάδα της συλλογής Spring του Palace.

Εικόνα μέσω peaceminusone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *