Μια καλύτερη ματιά στο Nike React Runner Mid WR ISPA ‘Triple Black’


συμμορφώνοντας με την απελευθέρωση της έντονα αναμενόμενης πτυχής React 87 και του React Aspect 55, η Nike αποκάλυψε μια ολοκαίνουργια σιλουέτα, WR ISPA, καθώς και τώρα ρίχνουμε μια καλύτερη ματιά στο «τριπλό μαύρο» χρώμα.

Πρώτα διαρρεύσει τον Ιούλιο, το «Triple Black» διαθέτει κορδόνια σχοινιού, σωληνώσεις πάνω από το σύστημα κορδονιών καθώς και ιμάντες σε κάθε πλευρά. Χρωματισμένο σε μια δολοφονημένη απόχρωση, λεπτή λευκή καθώς και πορτοκαλί τόνους σε όλη για μια παύλα αντίθεσης, καθώς και υπερβολική επωνυμία κοσμεί ολόκληρο το άνω, με ένα τυπωμένο swoosh που χτυπά την πλευρική πλευρά που διαθέτει ένα μικρότερο swoosh ακριβώς στην κορυφή. Για να ολοκληρώσετε τα πάντα, αυτό το πάνινο παπούτσι κάθεται πάνω από ένα μαύρο σύστημα αντιδράσεων για την πρόσθετη άνεση καθώς και ένα ομαλότερο βήμα.

Ρυθμίστε να απελευθερώσετε μαζί με δύο άλλα χρωματιστά, ας καταλάβουμε τι πιστεύετε για το Nike React Runner Mid WR ISPA «Triple Black» κάτω στο τμήμα σχολίων παρακάτω! Στα συνδεδεμένα νέα, πάρτε μια ματιά στο Nike Air Fear of God 1!

Εάν πιστεύετε ότι θα καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να επιθεωρήσετε το τελευταίο εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *