Το Atlas X Nike SB Dunk High “Lost at Sea” έρχεται πολύ σύντομα


, καθώς η διαφημιστική εκστρατεία που περιβάλλει το τμήμα skateboarding του Swoosh συνεχίζει να αυξάνεται μέχρι την ημέρα, τώρα παρουσιάζουμε το Atlas X Nike SB Dunk High ” Χαμένος στην θάλασσα”. Κατασκευάστηκε σε συνεργασία με το Skate Shop με έδρα το San Mateo, αυτό σηματοδοτεί την τρίτη συνεργασία τους μαζί, με την τελευταία να εμφανίζεται το 2016.

Με ένα απλό αλλά εντυπωσιακό σχέδιο, το “Lost at Sea” διαθέτει μια παλέτα χρωμάτων εμπνευσμένη από τη θάλασσα. Ζωγραφισμένα κυρίως σε λευκές, μπλε αποχρώσεις εκτείνονται προς τον αστράγαλο, τη γλώσσα και τη Nike Swoosh που πυροβολεί τα πλευρικά και τα μέσια πλευρικά πάνελ.

Εικόνα μέσω Atlas

Εικόνα μέσω Atlas
Οι μαλακοί κίτρινες αποχρώσεις κάνουν το δρόμο τους προς τα κορδόνια και την μεσαία σόλα και η στρογγυλοποίηση όλων είναι ένα έθιμο hangtag που είναι συνδεδεμένο στα κορυφαία βλέφαρα. Ενώ αυτή η απελευθέρωση θα έρθει στο συμβατικό κουτί σας, αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευασία ειδικής έκδοσης θα περιλαμβάνει το ίδιο χρωματικό σχήμα, πλήρης με εικόνες εμπνευσμένες από το Sailor στην κορυφή. Είναι επίσης φημολογείται ότι περιορίζεται σε 1.000 ζευγάρια, αν και αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα.

Τώρα για αυτή την σημαντική ημερομηνία κυκλοφορίας. Εάν θέλετε το Atlas X Nike SB Dunk High “Lost at Sea” στη ζωή σας, τότε σημειώστε τα ημερολόγιά σας καθώς πέφτουν στο κατάστημα της Καλιφόρνιας στις 26 Σεπτεμβρίου, ακολουθούμενη από μια πολύ μεγαλύτερη εκτόξευση της Nike SNKRS στις 2 Οκτωβρίου. Ενημερώστε μας αν θα κάνετε copping, και σε σχετικές ειδήσεις, το Slam Jam X Nike Dunk High είναι γεμάτο με μοναδικές λεπτομέρειες!

Εικόνα μέσω Atlas

Εικόνα μέσω Atlas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *