Η εκστρατεία του Tom Holland Lands οδηγεί για την Prada SS22


μετά την απελευθέρωση της επεκτατικής συνεργασίας του με την Adidas, η Prada θέτει τώρα τα βλέμματά της στα δικά της συμφέροντα με αυτή την πιο τρέχουσα ανακοίνωση. Το ιταλικό σπίτι μόδας έχει τώρα χτυπήσει το αστέρι του Χόλιγουντ Tom Holland για να είναι το πρόσωπο της εκστρατείας SS22.

Εικόνα μέσω του David Sims
Οι πιθανότητες είναι, αν δεν γνωρίζετε τον Tom Holland, ίσως ζείτε κάτω από ένα βράχο. Ο 25χρονος ηθοποιός οδηγεί ένα κύμα φήμης και επιτυχίας μετά την έναρξη της κινηματογραφικής ταινίας HIT Spider-Man: No Way Home, στο οποίο παίζει τον πρωταγωνιστή. Ο Tom τώρα συμμετέχει στις τάξεις άλλων δημοφιλών Thespians για να οδηγήσει τις εκστρατείες των ανδρικών ενδυμάτων της Prada, όπως ο συμπρωταγωνιστής William Dafoe και η πολύ πρόσφατη επανάληψη του Joker, Joaquin Phoenix.

Σε αυτή την εκστρατεία του David Sims Shot, βλέπουμε την Ολλανδία ντυμένη με ένα κόκκινο δερμάτινο σακάκι με ένα μαύρο πόλο κάτω, ένα λευκό πουκάμισο με αντίθεση με ναυτικά στοιχεία και μια πλεκτή ζακέτα με το γυμνό στήθος του.

Εικόνα μέσω του David Sims
Με τον Tom Holland να αναλάβει το προβάδισμα ως Nathan Drake στην επερχόμενη ταινία Uncharted (2022), οι πιθανότητες αυτό δεν θα είναι η μόνη μεγάλη εμφάνιση μόδας για το νεαρό αστέρι. Ελέγξτε την καμπάνια PRADA SS22 παρακάτω. Σε άλλες ειδήσεις, πάρτε το πράσινο φως με το Bape X Squid Game Capsule Collection.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *