Το τελικό λογότυπο του κουτιού του Μιλάνου “Τελευταίο Δείπνο” πουκάμισα αποκαλύπτεται


που συμμορφώνεται με το άνοιγμα του καταστήματος του Μιλάνου χθες, η Ultimate έχει αποκαλύψει τώρα το ειδικό λογότυπο του κουτιού για να γιορτάσει την εκδήλωση, καθώς και Να είστε μια οικεία προσθήκη για οποιοδήποτε είδος πενιχρού τελικού φανατικού.

Πρώτα εμφανίζεται στο StockX καθώς και στις εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η Ultimate επέλεξε να επαναχρησιμοποιήσει ένα από τα πολύ πιο γνωστά κομμάτια στυλ τους στο είδος ενός “τελευταίου δείπνου” Bogo.

Εικόνα μέσω του Ανώτατου
Προηγουμένως εμφανίζεται σε μια σειρά από καταστρώματα skateboard, αυτοκόλλητα καθώς και hoodies, το “τελευταίο δείπνο” στυλ νεύει στο αρχικό 15ο αιώνα το τελευταίο δείπνο τοιχογραφία ζωγραφισμένη από κανένα άλλο από τον Leonardo da Vinci. Με την αρχική ζωγραφική που στεγάζεται στην εκκλησία της Santa Maria Delle Grazie, αποτελεί ένδειξη δημιουργικής ακεραιότητας για την πόλη του Μιλάνου.

Αυτό το μπλουζάκι εμφανίζεται με μια τραγανή συνηθισμένη λευκή βάση με το Supreme’s Signature Futura Font Style στην κορυφή του σχεδιασμού “Last Supper”. Επιπλέον, η λέξη “grazie” που ισοδυναμεί με “ευχαριστώ” στα αγγλικά εμφανίζεται στο πίσω μέρος του μπλουζάκι.

Ανώτατο λογότυπο του Milan Box Tee ???: @nssmag pic.twitter.com/befbfdphbc
– Ο μοναδικός πάροχος (@thesolesupplier) 7 Μαΐου 2021

Δεν υπάρχει αμφιβολία σε όλο το μυαλό μας, αυτό θα είναι μια κόλαση ενός δύσκολου μπάτσου, οπότε αν είστε ένας από τους τυχερούς μας ενημερώστε! Στις Associated News, το Ultimate X Nike Air Force 1 Flax πέφτει φέτος!

Εικόνα μέσω του περιοδικού NSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *