Πρώτα ματιά στην αύξηση του Yeezy 380 “Pepper”


τον Ιανουάριο, πήραμε την πρώτη μας ματιά στην αύξηση του Yeezy 380 “Pepper” σε όλη του τη δόξα. Επειδή, όμως, έχει παρασχεθεί μια πλήρη ανακατασκευή που προτιμούμε ειλικρινά πολύ. Διαρροή μόλις λίγες μέρες μετά την ματιά στο “Hylte Glow” καθώς και το “Calcite Glow”, εδώ είναι ό, τι καταλαβαίνουμε μέχρι στιγμής για το επόμενο χρώμα!

Με μια κάλτσα που μοιάζει με το Primeknit Upper, το “Pepper” φέρει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τον “αλλοδαπό”, ωστόσο με μπλε τόνους που εγχύθηκαν σε όλη. Μια κρέμα που ταιριάζει μαζί με τα πλευρικά πάνελ, ενώ τα καθαρά κορδόνια σχοινιών συνδέουν οτιδήποτε μαζί.

Κάτω από κάτω, θα σας υποδεχτεί με ένα άσπρο adidas αυγών Adidas, καθώς και αυτό είναι επενδεδυμένο με μια ανοιχτό γκρι ελαστική εξωτερική σόλα, οριστικοποιώντας τον εύκολο αλλά εντυπωσιακό σχέδιο.

Αναμένεται να εισαγάγει μαζί με μια πολύ πιο περιορισμένη αντανακλαστική έκδοση 3M, η Adidas Yeezy αυξάνεται 380 “Pepper” θα χτυπήσει ράφια κάποια στιγμή το Σεπτέμβριο. Εάν θέλετε αυτά, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο, καθώς και θα σας αφήσουμε να καταλάβετε το συντομότερο δυνατό να εισαγάγετε τις πληροφορίες! Στις Associated News, η αύξηση του Yeezy 350 V2 “Israfil” πέφτει αργότερα αυτό το καλοκαίρι!

Εικόνα μέσω της μαφίας Yeezy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *