Μην χάσετε το αύριο Nike Air Max 720 OBJ “Αποφοίτων”!


Είναι η γενέτειρα του Odell Beckham Jr. που προσφέρει την έμπνευση για το Nike Air Max 720 OBJ “White Canyon Gold”. Διαφορετικά γνωστοί ως “αποφοίτοι”, είναι τα κρατικά χρώματα του μωβ και του χρυσού που γιορτάζει τα διαμορφωτικά χρόνια του Odell και τη μεγάλη πολιτεία της Λουιζιάνα.

Εικόνα μέσω της πολιτικής του πάνινα παπούτσια
Το ίδιο το παπούτσι αναπτύσσεται στα χρώματα της υπογραφής των τίγρεων LSU. Παρουσιάζεται σε χρυσό, μοβ και λευκό, αυτό το Nike Air Max 720 Obj Sneaker είναι εφοδιασμένο με μια φουτουριστική μονάδα αέρα που προσφέρει άνεση και νεύει στα νοσταλγικά στυλ της δεκαετίας του ’90. Μια ουσιαστική προσθήκη στις συλλογές των sneakerheads και των οπαδών των αμερικανικών ποδιών, αν είναι αρκετά καλό για τον Odell Beckham Junior, είναι αρκετά καλό για εμάς!

Εικόνα μέσω της πολιτικής του πάνινα παπούτσια
Βλέποντας το έτος μακριά με στυλ, αυτό το ζευγάρι του obj x nike air max 720 κάνει πολύ περισσότερη δήλωση από την τριπλή-μαύρη επανάληψη που κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο, αλλά προσφέρει λίγο περισσότερη φθορά από το πολύχρωμο ζευγάρι του Ιουνίου. Μια σιλουέτα που είναι τόσο λειτουργική όσο είναι κομψή, η εκτόξευση του Aromoom XJ Nike είναι πιστοποιημένη θα πρέπει να είναι COP.

Παρόλο που η πολιτική του sneaker θα πουλήσει αποκλειστικά το Nike Air Max 720 OBJ “Alumni” Stateide, θα μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε ένα ζευγάρι μέσω της εφαρμογής Nike Sneakrs από τις 8 π.μ., 28 Δεκεμβρίου. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με αυτή την έκδοση και πολύ περισσότερα RESTOCKS NIKE.

Εικόνα μέσω της πολιτικής του πάνινα παπούτσια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *