Αυτό το Nike Dunk Low φτάνει με σφυρί swooshes


Nike έχει τροποποιήσει τη διάσημη σιλουέτα του πολλές φορές με διάφορα θέματα από τότε που επέστρεψε στο προσκήνιο του τοπίου του πάνινα παπούτσια. Καθώς προχωρούμε στο 2022, ο γίγαντας των αθλητικών ειδών δεν δείχνει κανένα σημάδι επιβράδυνσης της παραγωγής του ρετρό μοντέλο. Μία από τις τελευταίες επαναλήψεις στο ραντάρ μας είναι αυτό το ζευγάρι που φτάνει με ένα μοναδικό makeover.

Έχουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο Nike Dunk “Glitch” εδώ, και οι επίσημες εικόνες δείχνουν το σύνολο με ένα προφίλ χαμηλής κορυφής που κατασκευάζεται σε δερμάτινα πάνελ. Η βάση βλέπει μια καθαρή λευκή σκιά, ενώ τα πάνελ επικάλυψης βλέπουν μια γκρίζα απόχρωση, παρόμοια με το Nike Dunk Low “Gray Fog”.

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Η καθαρή εμφάνιση διακόπτεται από πράσινες και μαύρες λεπτομέρειες επωνυμίας Nike σχετικά με τις γλωττίδες και τις καρτέλες τακουνιών, καθώς και ένα λογότυπο Swoosh στις πλευρικές και μεσαίες πλευρές που συνοδεύονται από ένα ημιδιαφανές πλαστικό υλικό στην κορυφή.

Τι πιστεύετε για το Nike Dunk Low “Glitch Swoosh”; Βεβαιωθείτε ότι έχετε παραμείνει κλειδωμένη εδώ στον μοναδικό προμηθευτή για όλες τις τελευταίες σταγόνες Nike, καθώς θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας ειδοποιήσουμε. Σε σχετικές ειδήσεις, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά σε μια επίσημη ματιά στην επίσημη ματιά στο Nike Air Force 1 χαμηλό “Glitch”.

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *