Το Yeezy βελτιώνει 380 διαρροές σε μια «ομίχλη» colourway


με το θερμό αναμενόμενο Yeezy να βελτιώσει 380 «αλλοδαπός» που εισάγεται ακριβώς γύρω από τη γωνία, παίρνουμε τώρα φήμες ότι ένα «collourway» είναι επίσης και στα έργα. Πληροφορίες Ευγενική προσφορά του πάνινα παπούτσια @pyeaks, όχι μόνο θα προσφερθεί σε μέγεθος ενηλίκων, θα μειωθεί επίσης και για τους νέους καθώς και για μικρά παιδιά! Εδώ είναι ό, τι καταλαβαίνουμε μέχρι τώρα!

Τοποθετημένο για να λειτουργήσει ένα επάνω άνω μέρος της κάλτσας με τα κατάλληλα κομμάτια κατά μήκος των πλευρικών καθώς και των μέσων πλευρών, η ομαλή καθώς και η εξομαλυνθείσα βελτιώνοντας τη μεσαία σόλα θα κάνουν επίσης μια απόδοση στην «ομίχλη». Από το όνομα του χρωματισμού, μπορούμε να περιμένουμε έναν καθαρό λευκό συνδυασμό με πιθανές ανοιχτές γκρι τόνους, ωστόσο, ωστόσο αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Εκτός από αυτό, ένα χρώμα «supcol» υποδεικνύεται ότι πέφτει μαζί με το Yeezy βελτιώνει την 380 ‘Mist’, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή καθώς και θα σας αφήσουμε να καταλάβετε το συντομότερο δυνατόν Περισσότερες πληροφορίες έρχονται! Σας αρέσει ο θόρυβος αυτού; Ας καταλάβουμε τι είναι στο μυαλό σας, καθώς και αν θα καλύψετε το Yeezy βελτιώνονται 380 όταν πέφτει το Νοέμβριο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *