Το Nike SB Dunk High “277” είναι εμπνευσμένο από το 1971 Porsche 911


του Magnus Walker, τους τελευταίους μήνες, η Nike έχει εμπνεύσει από μερικά από τα πολλά διάσημα σπορ για τα πάνινα παπούτσια του. Από το “Κόλπο” μέχρι το “ροζ χοίρο”, μοιάζει με το εμπορικό σήμα Beaverton, αποδίδει φόρο τιμής σε ένα άλλο δημοφιλές αυτοκίνητο με το Nike SB Dunk High “277”!

Ένα φόρο τιμής στη μαζική συλλογή Porsche του Magnus Walker, πολύ πιο συγκεκριμένα, το 1911 Porsche 911 T “277”, κάθε μικρή λεπτομέρεια έχει αναπαραχθεί σε αυτό το dunk. Διαθέτοντας μια μπλε, κόκκινη και λευκή χρωματική παλέτα, το “277” διαθέτει μια πολυεπίπεδη δερμάτινη και suede κατασκευή. Τα διαφορετικά φινίρισμα προσθέτουν βάθος στο σχέδιο με διατρήσεις που μιμούνται αθλητικά καθίσματα και ένα μπλε swoosh που πυροβολεί τις πλευρικές και μεσαίες πλευρές με ταχύτητα.

Εικόνα μέσω του WaveGod_Thelegend
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Το “277” βγαίνει στη φτέρνα για μια εμφάνιση και αίσθηση τύπου supercar, ενώ οι αγωνιστικές λωρίδες μπορούν να βρεθούν κατά μήκος της πλάτης της μεσαίας σόλας Zoom Air με Nike Branding σε όλα τα καπάκια, οριστικοποιώντας το σχέδιο.

Αρκετά τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το Magnus Walker X Nike SB Dunk High “277” αυτή τη στιγμή, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Σε σχετικές ειδήσεις, το πολυτελές βελούδο χαρίζει την αγορά Dover Street X Nike Dunk Low!

Εικόνα μέσω του WaveGod_Thelegend
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *