Το Jordan Trunner untoMe παράγεται κατάρτιση υψηλής απόδοσης


Το Jordan Trunner είναι το τρέχον σχέδιο για την εισαγωγή από την Jordan Brand καθώς και από τη Nike, καθώς και αν και μπορεί να μην έχει το vintage στυλ που πολλοί από εμάς καταλαβαίνουμε Εκτός από την αγάπη, είναι γεμάτη από τεχνολογίες κορυφαίων επιφανειών που θα αυξήσουν την εκπαίδευσή σας σε νέα επίπεδα.

Σχεδιασμένο για ένα μείγμα λειτουργίας καθώς και για εκπαίδευση (εξ ου και το υβριδισμένο όνομα), η γραμμή του trunner εισήχθη για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 2000, καθώς και από τότε ήταν επιτυχία.

Εικόνα μέσω της μάρκας Jordan
Δύο χρώματα θα ξεκινήσουν, ένα καθαρό πανί/μαύρο ζευγάρι, καθώς και μια πολύ πιο ζωντανή προσφορά νέον φιλική προς το περιβάλλον. Και οι δύο είναι κατασκευασμένες από ελαφριά τεχνική προσαρμογή μαζί για να ελαχιστοποιήσουν το βάρος καθώς και να βελτιστοποιήσουν την άνεση, με τα λογότυπα Jordan Jumpman να υπάρχουν τόσο στη γλώσσα όσο και στη φτέρνα.

Κάτω κάτω, η μεσαία σόλα παρέχει το πιο συναρπαστικό χαρακτηριστικό, καθώς και δεν είναι ένα που έχουμε δει πριν! Το βασικό μοναδικό σύστημα είναι ενσωματωμένο μέσα σε ένα κλουβί σε σχήμα διαμαντιού που δηλώνεται ότι ενισχύει τη σταθερότητα κατά τη διάρκεια της άσκησης διασταυρούμενης κατάρτισης, η οποία ασκεί μεγάλη ανησυχία στα πόδια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αθλητές έχουν ήδη δοκιμάσει, οπότε κοιτάζουμε μπροστά για να δούμε τα αποτελέσματα!

Εικόνα μέσω της μάρκας Jordan
Εάν επιδιώκετε να πάρετε τα χέρια σας σε ένα ζευγάρι της Nike Air Jordan Trunner Ultimate, τα μεγάλα νέα είναι ότι πρόκειται να εισαγάγει στη Nike καθώς και τους επιλεγμένους εμπόρους αυτή την εβδομάδα. Είτε είστε αθλητής κορυφαίου επιπέδου είτε απλά ξεκινάτε, δεν έχουμε αμφιβολίες ότι αυτές θα κάνουν την εργασία λιγότερο από ένα έργο! Ενώ είστε εδώ, επιθεωρήστε το Jordan 1 υψηλό “ουδέτερο γκρι” που έχει οριστεί να μειωθεί σύντομα!

Εικόνα μέσω της μάρκας Jordan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *