Τα ωραία λάκτισμα X Adidas Ultra Boost επηρεάζεται από τον εορτασμό Woodstock


τον Φεβρουάριο του 2016, ο κόσμος των παπούτσια εισήχθη στα ωραία Kicks X Adidas NMD R1. Σημειώνοντας την πρώτη εταιρική σχέση Nomad από τότε που ο σχεδιασμός έκανε το ντεμπούτο ενός έτους πριν, απέδωσε φόρο τιμής στην κίνηση του Hippie του ’60 του Σαν Φρανσίσκο με ένα κόκκινο και μαύρο μοτίβο που έγινε για να γυρίσει τα κεφάλια. Τώρα, γρήγορη μπροστά τρία χρόνια, το δίδυμο Power έχει επανενωθεί για ένα ακόμα τερματισμό Boost sneaker, αυτή τη φορά για τα ωραία Kicks X Adidas Ultra Boost!

Εικόνες Ευγενική προσφορά του @ComplexSNeakers, το συνεργατικό UB είναι αντίθετο με οτιδήποτε έχουμε δει πριν. Επηρεασμένος από τη θρυλική γιορτή μουσικής Woodstock το 1969, αυτή η ειδική απελευθέρωση γιορτάζει πενήντα χρόνια από τις “3 ημέρες της ειρήνης”; πραγματοποιήθηκε στο γαλακτοκομικό αγρόκτημα του Max Yasgur στο Bethel της Νέας Υόρκης.

Διαθέτοντας ένα μοτίβο χρωματισμένου ουράνιου τόξου που σαρώνει ολόκληρο το άνω άνω, το κλουβί του midfoot έχει παρασχεθεί η ημιδιαφανής θεραπεία, ώστε να μπορείτε να δείτε το περίπλοκο πολύχρωμο στυλ σε όλη του τη δόξα.

Οι καθαροί λευκοί τόνοι κάνουν τη μέθοδο τους στα κορδόνια καθώς και στο κύπελλο τακουνιών, καθώς και κάτω κάτω, θα ανακαλύψετε μια πλήρη ώθηση μεσαία σόλα για άνεση που είναι πραγματικά ασυναγώνιστη. Αυτό είναι επενδεδυμένο με μια ηπειρωτική εξωτερική σόλα καουτσούκ για πρόσθετη ανθεκτικότητα καθώς και έλξη. Για να στρογγυλοποιήσετε τα πάντα, η συν-επωνυμία περιγράφει τη μέθοδο της στις γλώσσες, με την υπογραφή του Nice Kick, με φούσκα ομιλίας να γκρεμίζει το σωστό παπούτσι, καθώς και το εικονικό λογότυπο Adidas που εκτυπώνεται στα αριστερά.

Αυτή τη στιγμή, πολλά άλλα τίποτα άλλο δεν γίνεται κατανοητό για τα ωραία Kicks X Adidas Ultra Boost. Τούτου λεχθέντος, το Woodstock πραγματοποιήθηκε από τις 15 Αυγούστου έως τις 18 Αυγούστου, οπότε μπορούμε να περιμένουμε μια απελευθέρωση γύρω από αυτές τις ημερομηνίες. Ας καταλάβουμε αν θα αρπάζετε ένα ζευγάρι για τη συλλογή σας, καθώς και για να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης καθώς αναπτύσσεται!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *