Ο Sean Wotherspoon X Nike έχει τελειώσει


είναι το τέλος μιας εποχής. Το Sean Wotherspoon X Nike Air Max 97/1 θεωρείται από πολυάριθμες sneakerheads ως το Άγιο Δισκοπότηρο. Κάνοντας το ντεμπούτο του πίσω στην Air Max Day 2018, οι οπαδοί παντού έχουν (IM) να περιμένουν υπομονετικά τη συνέχεια, ωστόσο, ο συνιδρυτής του δύο γύρου έχει επαληθεύσει ότι η θρυλική εταιρική σχέση έχει τελειώσει.

“Έχω τελειώσει τη συνεργασία με την [Nike], τουλάχιστον σε ένα ακόμα SW Collab, για λίγο.”; εξήγησε τον σχεδιαστή. “Ακόμα οι μεγάλες προσφορές μεγάλων φίλων εκεί, βοηθώ όταν ρωτήθηκα, ωστόσο είναι σε θέση να διαδώσει τα φτερά μου για άλλη μια φορά είναι το καλύτερο συναίσθημα ποτέ”.

Τον Σεπτέμβριο, ο Wotherspoon διώχνει ένα “δεύτερο κύμα”. της υπογραφής του Air Max 97/1 Hybrid. Αποκάλυψε ακόμη και ένα δείγμα Air Max 1 τον Δεκέμβριο με ένα “αφαιρούμενο παλτό” που κατασκευάστηκε από υλικά από τον Harris Tweed. Ενώ είναι ατυχές να δούμε μια τέτοια διάσημη συνεργασία να τελειώσει, ο Wotherspoon εργάζεται επί του παρόντος σε πλήρη ρούχα καθώς και συλλογή παπουτσιών με εικασία, οπότε θα δούμε πολύ πιο πολύ πιο σύντομα εκπαιδευτές γυμναστικής SW.

Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτά τα νέα, καθώς και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Nike Sneaker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *