Κοιτάξτε την πρώτη ματιά στο Air Jordan 3 Tinker ‘Black Cement’


που συμμορφώνεται με την απελευθέρωση του «Πανεπιστημίου Red» (το οποίο για κάποιο περίεργο λόγο είναι ακόμα καθισμένος!) Το Colourway, καθώς και αυτή η έκδοση είναι πολύ πιο πλούσια. Εικόνες ευγενική προσφορά του πάνινα sneaker @hanzuying, εδώ είναι ό, τι καταλαβαίνουμε μέχρι τώρα!

Βαμμένο γύρω σε μια δολοφονημένη απόχρωση, το εύστοχα «μαύρο τσιμέντο» είναι κατασκευασμένο από μαύρο σουέτ με επικάλυψη δερμάτινων επικάλυψης. Ενώ το προαναφερθείσα «πανεπιστημιακό κόκκινο» ήταν μάλλον πολύ λίγο στο σχεδιασμό του, αυτή η μαύρη επανάληψη χαρακτηρίζει την αγαπημένη εκτύπωση ελέφαντα γύρω από το δάχτυλο καθώς και το τακούνι για μια ματιά που είναι δύσκολο να αγνοηθεί.

Μια ποπ αντίθεση μπορεί να ανακαλυφθεί στα χρυσά δαντέλα δαντέλα επίσης ως αντανακλαστικές 3M γκρι αποχρώσεις που κάνουν τη μέθοδο τους στη γλώσσα εκτός από τα λογότυπα SWOOSH που καταρρίπτουν τα πλευρικά και τα μέσια πλευρικά πάνελ. Η ολοκλήρωση του στυλ είναι ένα καθαρό σύστημα λευκού αέρα που είναι τόσο άνετο όσο παίρνει.

Ορίστε να πέσει στις 15 Αυγούστου, φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με το Air Jordan 3 Tinker ‘Black Cement’ καθώς αναπτύσσεται! Θα προσθέσετε ένα ζευγάρι στη συλλογή σας; Ενημερώστε μας, καθώς και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Nike Sneaker!

Εικόνες μέσω hanzuying

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *