Αποσυνδέοντας τον φόβο της Nike Air του Θεού 1


Εάν δεν έχετε διαβάσει τον οδηγό μας για τις πιο επιθυμητές κυκλοφορίες αυτής της εβδομάδας, θα συγχωρεθείτε επειδή δεν γνωρίζετε πολλά για τον φόβο της Nike Air του Θεού 1. Αυτό είναι ένα Το παπούτσι που φαινομενικά εμφανίστηκε από το πουθενά με πολύ λίγη συζήτηση τους τελευταίους μήνες. Σίγουρα, μερικές εικόνες διαρρέουν, αλλά αυτό το μπάσκετ ψηλά από το Jerry Lorenzo έχει κρατηθεί καλά κάτω από περιτύλιξη.

Ακόμη και παρά την έλλειψη διαφημιστικής εκστρατείας, αυτό είναι ένα παπούτσι που έχει ήδη επαναλάβει για πάνω από £ 1000. Τούτου λεχθέντος, αυτή είναι η μεγαλύτερη απελευθέρωση του πάνινα παπούτσια του Δεκεμβρίου που πιθανότατα δεν γνωρίζατε. Εδώ εξετάζουμε πιο προσεκτικά την έμπνευση πίσω από το σχέδιο μαζί με ένα βίντεο unboxing.

Ο Jerry Lorenzo, σχεδιαστής και ιδρυτής της FOG, εξήγησε την έμπνευσή του σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τη Nike.

“Είναι ένα παπούτσι που πρέπει να κριθεί μόνο από το συναίσθημα που δίνει το παιδί όταν το βλέπει για πρώτη φορά – ωστόσο τον κάνει να αισθάνεται”, λέει ο Lorenzo. “Ζούμε σε μια μέρα και ηλικία όταν οι εικόνες διαρρέουν αριστερά και δεξιά και τα προϊόντα διαρρέουν χωρίς να λαμβάνονται υπόψη και συναισθηματικά προσκόλληση. Σκοπεύω να δώσω μια σπλαχνική εμπειρία αν το παιδί το βλέπει πρώτα στον Ben Simmons να έρχεται στην αρένα ή να φορεθεί από τους αγαπημένους του αθλητές στο γήπεδο. ”

Μόλις ο ίδιος ο αθλητής, ο Lorenzo ήθελε να φέρει ένα ορισμένο επίπεδο νοσταλγίας στην πρώτη του ομάδα με τη Nike. Αυτό το έργο ήταν μια ευκαιρία να συγκεντρωθούν καινοτόμες επιδόσεις με το μινιμαλιστικό και υπογραφή στυλ φόβου του Θεού. Δεν υπήρχε χώρος για συμβιβασμούς …

“Στη νεολαία μου … μεγαλώνοντας στη δεκαετία του ’80 και τελειώνοντας το γυμνάσιο στη δεκαετία του ’90, σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει τώρα, ήταν οι αθλητές των σούπερ σταρ και οι επαγγελματίες μας αθλητές που ενημέρωσαν τον τρόπο που φορούσαμε τα ρούχα του δρόμου μας”, λέει . “Αυτοί οι αθλητές, όπως ο Agassi και η Ιορδανία, βρίσκονταν στην κορυφή του παιχνιδιού τους και αυτό που φορούσαν δεν έθεσε σε κίνδυνο το σχεδιασμό ή την ομορφιά”.

Ο φόβος της Nike Air του Θεού 1 είναι μια πολύ εντυπωσιακή ψηλή κορυφή προς τη σύγχρονη μονάδα αέρα ή τη συσκευασία Chrome που φτάνει.

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά παρακάτω και παραμείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις κυκλοφορίας πριν από την έναρξη αυτού του Σαββατοκύριακου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *