Οι επίσημες εικόνες του Air Jordan 1 Zoom “Rage Green” έχουν προσγειωθεί


Το Nike Air Jordan 1 Zoom “Rage Green” μόλις πρόσφατα αποκαλύφθηκε από το πολύ αγαπημένο εμπορικό σήμα του Όρεγκον, καθώς και τώρα επίσημες εικόνες του Το ανανεωμένο-κλασικό πάνινο παπούτσι έχει προσγειωθεί! Ενσωμάτωση της παραδοσιακής εμφάνισης της παραδοσιακής και της απόδοσης της σύγχρονης τεχνολογίας ζουμ, αυτά είναι ένα must-have για κάθε είδους κεφάλια της Ιορδανίας.

Εικόνα μέσω της Nike
Κατασκευασμένο από ένα τακτοποιημένο μείγμα από δέρμα premium, καθώς και τριχωτό σουέτ, το ζευγάρι χειρίζεται ένα μαύρο χρωματισμένο μαύρο καθώς και το γήπεδο-πράσινο colorway που δεν θα αμφισβητήσει τα μάτια εκείνων που τους αρέσουν μια vintage jordan απελευθέρωση. Η επωνυμία Swoosh της Nike είναι διακοσμημένη σε αντανακλαστικό ύφασμα 3M, ενώ το διάσημο λογότυπο φτερούγας είναι εντελώς μαυρισμένο για μια μυστική ατμόσφαιρα.

Κάτω από τα πόδια, το σύστημα μεσαίας σόλας από καουτσούκ κρύβει εξαιρετικά μαλακή καινοτομία ζουμ αντί για τον κανονικό αέρα, καθιστώντας μια μέθοδο πιο ευαίσθητη και υποστηρικτική αίσθηση. Εάν έχετε ανακαλύψει πάντα την Ιορδανία 1, καθώς και ανήσυχο για καθημερινή φθορά, πάρτε ένα ζευγάρι από αυτά στα πόδια σας τώρα! Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με μια ημιδιαφανή παγωμένη εξωτερική σόλα, στερεοποιώντας τα σύγχρονα παραδοσιακά στυλ.

Εικόνα μέσω της Nike
Εάν επιδιώκετε τον αστυνομικό της Nike Air Jordan 1 Zoom “Rage Green”, τα μεγάλα νέα είναι ότι πρόκειται να εμφανιστεί στους παγκόσμιους εμπόρους στις 20 Ιουνίου, ωστόσο, παρακαλούμε να είστε συνειδητοί ότι αυτό μπορεί να υπόκειται σε αλλαγή. Μείνετε κλειδωμένοι δεξιά εδώ για όλες τις τρέχουσες ενημερώσεις όπως συμβαίνουν, καθώς και ενώ είστε εδώ, επιθεωρήστε αυτά τα 20 αδιάφορα κλέβει η Ιορδανία στο Nike UK!

Εικόνα μέσω της Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *