Το νέο Air Jordan 1 Mid “Bred” 2022 flaunts το όνομά του περήφανα


Michael Jordan’s Air Jordan 1 είναι μια βασική σιλουέτα σε κάθε περιστροφή του sneakerhead, επειδή εισέρχεται στη σκηνή το 1985. Λάβετε ρετρό κυκλοφορίες. Μερικοί διατηρούν τον αρχικό τους σχεδιασμό και άλλους με μερικές τσίμπημα. Ένα παράδειγμα είναι η γνωστή “εκτρέφονται” χρωματιστή, η οποία διαθέτει μια μονάδα μεσαίας σόλας δύο τόνων και μια μονάδα μεσαίας σόλας με λευκό αέρα-έχει εμφανιστεί στα χαμηλά του Ιορδάνη 1 και ακόμη και το πρόσφατο “δίπλωμα ευρεσιτεχνίας”. Σήμερα, θα επιστρέψει για άλλη μια φορά στην έκδοση mid-top, αλλά με μερικές τροποποιήσεις.

Το επερχόμενο Air Jordan 1 Mid “Bred” 2022 διατηρεί το μαύρο και κόκκινο άνω άνω, γνωστό ως “απαγορευμένο”, όταν η MJ φορούσε τη σιλουέτα του αεροσκάφους στο γήπεδο με την ίδια ρύθμιση χρώματος παρά το γεγονός ότι σπάει τις ενιαίες πολιτικές εκείνη τη στιγμή.

Εικόνα μέσω solebyjc
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Κάνοντας αυτό το σύνολο διαφορετικά από τα αδέλφια του είναι το όνομά του “Bred” τυπωμένο διάφορες φορές σε όλα τα πάνελ. Κάτω από τη φτέρνα, ένα αντίθετο κόκκινο κείμενο που διαβάζει το “Black + Red = Bred” τονίζει το θέμα και ολοκληρώνει μια άλλη ευχάριστη Ιορδανία 1 μέσα.

Το Air Jordan 1 Mid “Bred” Origins 2022 είναι ένα ζευγάρι πολυάριθμα είναι που θέλουν να cop φέτος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μείνει μπροστά από τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες της Nike εδώ στον μοναδικό πάροχο, καθώς θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας ειδοποιήσουμε πάντα. Σε σχετικές ειδήσεις, η Air Jordan 1 μεσαία επιφάνειες σε ένα “κίτρινο/λευκό” χρώμα.

Εικόνα μέσω solebyjc
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω solebyjc
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *