Γραφικό περιεχόμενο: Οι επιφάνειες Nike Air Max 270 με ένα νέο μοτίβο φυσαλίδων αέρα


χθες, πήραμε μια σύντομη ματιά του Nike Air Max 270 ‘Triple Black’. Σχεδιασμός στο σχεδιασμό του, το παπούτσι είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει σε μια αναλαμπή ενός ματιού. Ωστόσο, φαίνεται ότι το swoosh έχει ακόμη πολύ πιο πάνω από το μανίκι του, καθώς ένα Air Max 270 με ένα επανασχεδιασμένο σύστημα αέρα έχει μόλις εμφανιστεί online.

Το Air Max 270 υιοθετεί μια ένοπλες δυνάμεις που επηρεάζει το πρότυπο στη φούσκα του αέρα, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ πριν. Μια κυρίως όλη η μαύρη προσφορά, το πάνινο παπούτσι είναι ευέλικτο επαρκές για να τεθεί στη σύνθεση των συρραπτικών σας, αλλά κλέβει επαρκές ενδιαφέρον για να προσελκύσει νέα σύνολα ματιών καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Παρουσιάστηκε να μειωθεί κάποια στιγμή τον Απρίλιο, ας καταλάβουμε τι πιστεύετε για το Nike Air Max 270 ‘CAMO’ στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Στις σχετικές ειδήσεις, θα μπορούσε αυτό να είναι το άσπρο X Nike Air Max 270;

Έχετε μερικά εξαιρετικά νέα; Στείλτε μας email απευθείας στο newsbox@thesolesupplier.co.uk για τη δυνατότητα σας να εμφανιστεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *