Το Nike Air Max 95 “Laser Crimson” είναι η ιδανική Crep της χειμερινής περιόδου


Οι μήνες της χειμερινής περιόδου πλησιάζουν γρήγορα και είναι καιρός να απομακρυνθούν όλοι αυτοί οι παρθένες λευκοί εκπαιδευτές γυμναστικής και να επενδύσουν σε κάποια τριπλή μαύρη καλοσύνη που Δεν φαίνεται βρώμικο μετά από μία φθορά. Εάν αυτό είναι κάτι που μπορείτε να αισθανθείτε ήδη αντηχεί μαζί σας, τότε μην κοιτάξετε περισσότερο από το Nike Air Max 95 “Laser Crimson”. Ερχόμενοι μαυρισμένοι με πιτσιλιές χρώματος, αυτό είναι ένα πάνινο παπούτσι που πρόκειται να γυρίσετε τα κεφάλια με.

Που διαθέτει με premium suedes σε όλο το εικονικό κύμα πάνω. Αυτό βρίσκεται σταμάτησε μια μαύρη μεσαία σόλα και τη ζωντανή ροζ μονάδα αέρα. Αυτό το ζωντανό ροζ συνεχίζει στο εικονικό swoosh προς τον πάγκο της φτέρνας, καθώς και το τμήμα του λυγισμού και τη γλώσσα διακριτικά, δίνοντας στο πάνινο παπούτσι μια πρόσθετη ζωντάνια που συχνά απαιτείται σε τριπλό μαύρο παπούτσι.

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή Air Max 95 “Laser Crimson”

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Διατίθεται τώρα και πωλήστε γρήγορα, μπορείτε να τοποθετήσετε το Nike Air Max 95 “Laser Crimson”, χτυπώντας τους συνδέσμους στις εικόνες. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για όλες τις καλύτερες ειδήσεις και απελευθερώσεις από την κοινότητα των πάνινα παπούτσια.

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή Air Max 95 “Laser Crimson”

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *