Το Air Jordan 4 παίρνει ένα ζωντανό flyknit makeover


η Nike συνεχίζει τις εορταστικές εκδηλώσεις της 30ης επετείου του Air Jordan 4 δίνοντας στο εικονικό πάνινο πάνινο μπάσκετ ένα πλήρες makeover flyknit! Σημειώνοντας την τρίτη αναβάθμιση της Silhouette, η ειδική έκδοση AJ4 πρόκειται να φτάσει σε τέσσερις διαφορετικούς χρωματισμούς και εδώ είναι αυτό που γνωρίζουμε μέχρι τώρα!

Με βάση την εικονική σιλουέτα που σχεδιάστηκε από τον Tinker Hatfield το 1989, το Air Jordan 4 Flyknit διαθέτει μια σύγχρονη κατασκευή Flyknit που βρίσκεται στην κορυφή ενός εσωτερικού κελύφους. Κάνοντας τις ραφές ή τις επικαλύψεις, το μηχανικό μοτίβο νήματος δίνει στο παπούτσι το ξεχωριστό σχήμα του, το οποίο θα ξεκινήσει με κόκκινα, πορτοκαλί, μπλε και κίτρινες παλέτες χρώματος. Για να τα στρογγυλεύουμε όλα, ένα λογότυπο Jumpman χαρίζει τη γλώσσα και τα τακούνια σε ένα συμπληρωματικό καουτσούκ υλικό και μια ορατή μονάδα αέρα ολοκληρώνει το σχέδιο.

Τώρα, αν σχεδιάζετε να μπείτε σε κάποιο από τα Colourways Air Jordan 4 Flyknit, πρέπει να ακούσετε για το επόμενο μέρος. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε μία από τις τέσσερις μονοχρωματικές προσφορές θα κυκλοφορήσει σε περιφερειακό επίπεδο, όπως και το Yeezy Boost 350 V2 «Ειδική απελευθέρωση», οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται! Ενημερώστε μας αν θα αρπάζετε ένα ζευγάρι και φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά Nike Sneaker!

Εικόνες μέσω ειδήσεων πάνινα παπούτσια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *