Το Nike Air Max 98 ‘Halloween’ είναι μια τρομακτική επανεμφάνιση


πράγματα που πρόκειται να πάρουν τρομακτικά στη μάρκα Swoosh με την εισαγωγή του Nike Air Max 98 ‘Halloween’. Ερχόμενοι με ιδιόμορφες λεπτομέρειες στυλ, έναν ζωντανό συνδυασμό χρωμάτων καθώς και μια παραδοσιακή σιλουέτα, αυτό θα είναι ένα παπούτσι που οι συλλέκτες θα σκαρφαλώσουν.

Χρησιμοποιώντας το AM98, αυτό το πάνινο παπούτσι έχει καταστραφεί με ένα σκηνικό από ένα στοιχειωμένο νεκροταφείο σε όλη τη λάσπη. Αυτό αντιμετωπίζεται από τα κόκκινα επιτυχίες του αίματος, τα λάσπη που είναι φιλικά προς το περιβάλλον μέρη, καθώς και το Tonal Grey καθώς και τα χρώματα του ναυτικού για να παρέχουν σε αυτόν τον εκπαιδευτή γυμναστικής ένα ghoulish makeover.

Όλοι κάθονται στην κορυφή ενός συστήματος αέρα πλήρους μήκους που έχει, όταν για άλλη μια φορά έχει καταστραφεί σε ένα slime φιλικό προς το περιβάλλον και μαύρο, είναι απλό να δούμε γιατί οι συλλέκτες πάνινα παπούτσια αγαπούν αυτό το παπούτσι. Το Nike Air Max 98 Halloween έχει ήδη πέσει στις ΗΠΑ, οπότε ας προσευχηθούμε ότι κάνει τη μέθοδο της σε αυτή την πλευρά της λίμνης πολύ σύντομα. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα καλύτερα νέα, καθώς και απελευθερώσεις από την κοινότητα των πάνινα παπούτσια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *