Το Stussy X Nike Zoom Spiridon Cage 2 “Black/Gray” απελευθερώνει αυτό το Σαββατοκύριακο


Η εκτόξευση του Stussy X Nike Zoom Spiridon Cage 2 ήταν μία από τις μεγαλύτερες σταγόνες του έτους μέχρι στιγμής. Χρησιμοποιώντας μια λιγότερο γνωστή σιλουέτα και το κοσμώντας με μια σειρά από εξαιρετικά υλικά, έθεσε αυτό το πάνινο παπούτσι εκτός από τα υπόλοιπα. Τώρα, το Stussy X Nike Zoom Spiridon Cage 2 “Black/Gray” έχει μια ημερομηνία κυκλοφορίας και είναι πολύ πιο κοντά από ό, τι θα είχατε αρχικά σκεφτεί.

Ένας ισχυρός καμβάς φαίνεται σε όλη τη διαδρομή στις επικαλύψεις του μαύρου άνω άνω. Αυτό βρίσκεται στην κορυφή ενός αναπνεύσιμου πλέγματος που όχι μόνο δίνει τον εξαιρετικό αερισμό του χρήστη αλλά και προμηθεύει απαράμιλλα επίπεδα άνεσης. Η πατενταρισμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ζουμ της Nike, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μεσαία σόλα, να σας χτυπήσει και πάλι με νέα επίπεδα άνεσης, αυτό το άγριο πάνινο παπούτσι θα μετατρέψει τα κεφάλια στα πόδια.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρώματα, αυτό το πάνινο παπούτσι θα πέσει αποκλειστικά στο Stussy Friday, 15 Μαΐου στις 10 π.μ. PST. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα καλύτερα νέα και απελευθερώσεις από την κοινότητα των πάνινα παπούτσια και την καλύτερη τύχη, αν προσπαθείτε να μπείτε στο Stussy X Nike Zoom Spiridon Cage 2 “Black/Gray”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *